Вижте част от състезателите в драфта на НАЛБ

423

ТУК можете да прочетете за най-новата ни инициатива. Целта й е абсолютно всеки състезател, който обича да играе баскетбол, да може максимално лесно да намери отбор от Националната аматьорска лига по баскетбол, от който да стане част.

За да дадем възможност на всички отбори да се запознаят още по-добре със състезателите в драфта, които можете да намерите ТУК, проведохме специална тренировка за състезателите в драфта на НАЛБ.

Тренировката се проведе на 03.05.2015 година, като ТУК можете да намерите точно 300 снимки от въпросната тренировка, проведена в зала Овергаз Арена.

За да могат обаче състезателите, търсещи си отбори, да разкрият потенциала си пред отборите, които участват в НАЛБ, поставихме и 2 статични камери, които заснеха цялата тренировка. Услуги, които предоставихме напълно безвъзмездно за всички желаещи в името на това наистина абсолютно всеки да може да намери своето място в НАЛБ.

Благодарим за огромния интерес към тренировката за състезателите от драфта на НАЛБ, в която се включиха над 20 души, като имаше и зрители, които бяха дошли просто да я наблюдават!