Владислав Велков: Целта ни е да завършим в горната част на таблицата

372

Ръководителят на Драгънс Владислав Велков даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. „Драконите“ завършиха първия полусезон на седмото място в класирането на Четвърта дивизия с баланс от 6 победи и 7 загуби. Ето какво каза Велков относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Представянето към момента е задоволително. Бихме желали да можем да се представим по-добре, но изпитваме проблеми с личния състав и травми.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Целите са да успеем да подобрим играта си и да завършим в горната част на таблицата в дивизията и, естествено, да достигнем до плейофите.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– Организацията е на страхотно ниво – комуникация, организиране на лигата, събития, кооперация… Също, едни от приятните неща са пълната статистика на играчите и достъпността на данните в сайта на НАЛБ.

– Какво си пожелавате за новата година?

– Повече спортни успехи, да сме здрави и да играем с удоволствие.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Отборът да продължава да се развива и да бъде един от стойностните отбори в лигата, като същевременно и конкурентен за отличията, които могат да се постигнат в НАЛБ.