Гледайте и следете на живо срещите от турнира на НАЛБ в Северна България

1408

Гледай на живо - НАЛБДнес, Неделя, 07.05.2017 година, ще се проведе турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол в Северна България за сезон 2016/2017.

ТУК можете да намерите пълната информация за турнира.

На живоВсичко налично в първенството на НАЛБ в София ще бъде налично и за турнира на НАЛБ в Северна България. Разбира се, ще излъчваме двубоите на живо с картина. Ще отразяваме и статистиките от срещите в реално време. След края на сезон 2015/2016 направихме доста стъпки към това да бъде подобрено качеството на живото излъчване на двубоите, закупихме нова и скъпа техника. Преди известно време пък огромните ни усилия в посока по време на излъчването през цялото време да се вижда и резултатът от срещата бяха увенчани с успех. ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линк за „Live Stream“-а на НАЛБ: https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCKgjDIzjGRvEdqLjjpC-B_w&vq=hd1080&hd=1&autoplay=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos. ТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, излъчването на статистики на живо също ще бъде налично. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

3-те отбора, които ще вземат участие на турнира на НАЛБ в Северна България за сезон 2016/2017, играят по системата „всеки срещу всеки“.

Ето ги и линковете за всяка от срещите в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Северна България за сезон 2016/2017 – по този начин лесно ще откриете линк за статистиката от двубоя, а след края му – пълен видеозапис и снимки от срещата:

07.05.2017 година, Неделя – Дан Колов, Севлиево
11:00 Дрезден Зуу (Дряново) — Джобтайгър Дюдс
14:00 София Лайънс — Дрезден Зуу (Дряново)
17:00 Джобтайгър Дюдс — София Лайънс

От 16:00 часа ще се проведат и индивидуалните конкурси в турнира – за стрелба от линията за наказателни удари, за стрелба от зоната за три точки и по забивки.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG