Григор Велев: Нямаме конкретно поставена цел, така че просто даваме всичко от себе си всеки път

250

Ръководителят на Карлсберг Григор Велев даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. Карлсберг завърши първия полусезон на деветото място в класирането на Втора дивизия с баланс от 5 победи и 8 загуби. Ето какво каза Велев относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Доволен съм от представянето на отбора, имайки предвид проблемите с контузени играчи или такива, които нямат възможност да вземат участие по най-различни причини. Въпреки ограничения състав в по-голямата част от първия полусезон играхме равностойно и се получаваха доста интересни мачове.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Ако успеем да се класираме за фазата на елиминациите, би било успех през този сезон. Нямаме конкретно поставена цел, така че просто даваме всичко от себе си всеки път и се опитваме да извлечем максимума според възможностите си.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– Доволни сме от нивото на организацията и от комуникацията с ръководството. Надяваме се, че лигата ще продължи да надгражда над постигнатото и ще се развива по начин, по който да отговори на без съмнение високите очаквания на отборите.

– Какво си пожелавате за новата година?

– Мисля, че няма нищо по-важно от здравето, така че желая здраве на целия отбор, както и на всички участници в НАЛБ. И без контузии!

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Пожелавам си да запазим състава за следващия сезон и да успеем да привлечем няколко нови попълнения, които биха запълнили липсващите звена към момента.