Групите в мъжкото първенство и 2 отбора с нови имена

396

Мъжки отбориИзключително успешно премина и техническата конференция за мъжкото първенство в НАЛБ за сезон 2014/2015. Както виждате, конферентната зала се оказа тясна за желаещите. Благодарим за интереса и отношението на всички! Надяваме се, че ни очаква много силно и вълнуващо, но преди всичко коректно първенство.

ТУК можете да прочетете подробно системата за провеждане на мъжкото първенство в НАЛБ, но преди да Ви представим двете групи от по 15 отбора, трябва да отбележим, че два от тимовете сменят имената си (това няма да бъде възможно оттук нататък).

Емблематичният отбор на Паляците вече приема името Рапидо, като според думите на състезатели в отбора, „Паляците“ се поддават на корпоративни интереси заради политическата и икономическата ситуация в страната.

Отборът на Балкан пък вече носи името Жан Плод. Старите имена на двата тима няма да бъдат променяни в предишни статии, просто оттук нататък ще се използват новите им имена.

Сега Ви представяме и двете групи:

Група А

Брикс
Вълците
Рапидо (Паляците)
Кучетата от Младост
София Хоукс
Олд Старс 22
Джедай Мастърс (Джедаи Мастърс)
Ботев 2012
София Лайънс
Хелга
Спортни Настилки – Зуум Дизайн
Антураж
София Спартанс
Жан Плод (Балкан)
Норт Уест

Група Б

НСА
Лъвовете
Костенец
Олд Таймърс
Найки
Самел-90
Блейдс
Дървоядите
Мешетата
Еър Фреш
София Суперсоникс
Дефект
Слава 99
София Булс
Политехника

Съвсем скоро ще излезе и програмата за първия кръг, а малко по-късно и за целия редовен сезон.

Женски отбориОфициално благодарим и на представителите на женски отбори в НАЛБ! Техническата конференция за женското първенство се проведе преди седмица, а участниците се обединиха около идеята да играят 4 пъти по система „всеки срещу всеки“, след което да премерят сили и в плейофи.

Очаквайте още много информация скоро.

P.S. И отборът на Джедаи Мастърс промени името си – на Джедай Мастърс. С това официално приключва възможността да се променят имена на отборите. Ще могат да се вписват единствено допълнения към имената, в случай че отборите си намерят официални спонсори.