Дарик Радио, „40 до 40“: Мартин Механджиев

847

Мениджърът на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев с поредно признание за приноса си към обществото, за качествата си, за упоритостта си и за всеотдайността си.

През 2019 година Механджиев достига до отличие и в инициативата “40 до 40” на Дарик Радио. Ежегодно Дарик Радио избира 40-те най-изявени личности до 40-годишна възраст, които работят упорито с интелект, идеи и сърце, допринасяйки за развитието на България и на обществото ни. Целта е пред обществеността да бъдат представени всички тези хора, които създават по-добра среда у нас. По този начин качествата, отдадеността, труда и социалната ангажираност на Механджиев са признати за пореден път.

За шеста поредна година от Дарик Радио избират 40 вдъхновяващи млади българи – креативни, успешни, смели, търсещи новото, създаващи, развиващи България! Призьорите са обявени през месец Април 2019 година, а Мартин Механджиев е един от най-младите 40 личности, чиито качества и усилия са оценени през настоящата година.

Ето и част от изявлението на Дарик Радио във връзка с инициативата през тази година:

„На 29.03.19 г. се състоя срещата на членовете на журито в сезон 6 на “40 до 40“. Задачата им беше да изберат новите 40 личности до 40 години, сред постъпилите 152 номинации. Критериите, по които се ръководиха в нелеката задача: 

С какво личността е различна? 

Как допринася за обществото? 

Вдъхновява ли ни?

На тях безспорно отговориха следните четиридесет млади българи, сред които – и няколко екипни номинации.“

ТУК ще откриете информация за всички призьори, сред които е и: „Мартин Механджиев, 26 г., мениджър на Национална аматьорска лига по баскетбол.“!

Усилията на Мартин Механджиев отново са признати, като от Дарик Радио споделят и че именно той е получил най-много номинации в предварителния кръг (състоял се в продължение на месеци) – преди оценката на специалното жури, което пък изтъква Мартин Механджиев като изключително интересна и всеотдайна личност.

Така Механджиев е удостоен с подобна чест за пореден път. През 2014 година е финалист в конкурса “Студент на годината”, организиран от Националното представителство на студентските съвети в България, като се класира в топ 3 в категория Спорт. През 2015 година става съавтор на учебник по спортен мениджмънт, иницииран, одобрен и утвърден от Министерството на младежта и спорта. Малко след това получава покана да изнесе първата си публична лекция в Националната спортна академия “Васил Левски”. През 2016 година Балканската академия на науките и културата го удостоява с високата титла доктор хонорис кауза за огромните му усилия в областта на спортния мениджмънт. През 2018 година е избран в селекцията “30 под 30” на Forbes30-те най-успешни българи под 30-годишна възраст за 2018 година: “хората, които променят България”. В началото на 2019 година е награден със специална диплома за отлично представяне в конкурса за най-добър млад мениджър у нас. Преди броени дни изнесе и първата си лекция в чужбина, като за нея ще стане дума тепърва. Това са само част от признанията, с които Мартин Механджиев може да се похвали. В профила му може да откриете и множество интервюта за престижни медии. ТУК може да откриете и повече информация за него.

Очаквайте и интервюто за Дарик Радио, което Мартин Механджиев вече даде и което беше излъчено на живо както в ефира на Дарик Радио, така и във Фейсбук страницата на инициативата „40 до 40“.

От името на Националната аматьорска лига по баскетбол благодарим за честта и признанието, тъй като несъмнено те са за всички, които имат общо с НАЛБ! За пореден път организацията на НАЛБ е посочена като пример за правилно функционираща структура в името на обществото. Радваме се и че конкретно качеството на труда, непрестанните усилия, отдадеността и страстта на Мартин Механджиев, с които прави всичко във връзка с НАЛБ, са оценени подобаващо и напълно заслужено той получава поредно признание.

Редакция (01.07.2019 година, 21:00 часа):

На церемонията, състояла се на 30.05.2019 година, бяха представени и специалните издания, презентиращи всички личности, които са отличени през 2019 година. Сред тях е и Мартин Механджиев, а по-нагоре може да прочетете как той отговаря на въпросите.