Димитър Казначеев към НАЛБ: Кучетата от Младост са зад вас

607

Кучетата от МладостПродължаваме с интервюта с представители на дебютантите в Националната аматьорска лига по баскетбол.

Ред е на Димитър Казначеев и Кучетата от Младост. Изключително млад отбор, който вече спечели симпатиите на много неутрални фенове. Отбор с невероятно отношение както към длъжностните лица, така и към съперниците. За „химията“ в отбора дори е излишно да говорим. „Кучетата от Младост“ просто се движат в „пакет“ навсякъде. Димитър Казначеев пък е треньорът на тима. Изключително емоционален, компетентен и коректен. Припомняме ви и интервюто, което Димитър Казначеев даде за телевизия Римекс по време на баскетболния празник във Враца, когато отборът на Кучетата от Младост гостува на Ботев 2012ТУК. А сега вижте какво сподели Казначеев специално за НАЛБ:

НАЛБ: Здравей! Отборът на Кучетата от Младост играе първия си сезон в Националната аматьорска лига по баскетбол. Какви са впечатленията ви до момента?

Димитър Казначеев: Здравейте! Благодаря за поканата за интервюто! Още при първата ни среща си пролича желанието на Мартин Механджиев и целия екип на НАЛБ да бъде наложено мотото „От любов към играта!„. Благодарение на вас всеки един кръг е празник на баскетбола. НАЛБ върна много хора в залата, предоставяйки им чудесна възможност да практикуват любимата си игра.

Димитър КазначеевНАЛБ: Какви са амбициите ви за класиране през настоящия сезон?

Димитър Казначеев: Амбиции за класиране нямаме. Играем мач за мач. И…продължаваме напред! (смее се)

НАЛБ: Любов към играта ли е основната ви мотивация да сте част от цялата инициатива?

Димитър Казначеев: Определено любовта към играта е основната ни мотивация.

НАЛБ: Прави впечатление и че отборът на Кучетата от Младост е един от най-подкрепяните в лигата. На какво отдаваш този факт?

Димитър Казначеев: На това, че срещите се провеждат в зала Овергаз Арена в Младост, а в квартала баскетболът е жив. Друг фактор е, че всички момчета от отбора сме от Младост и сме част от тези, които играят постоянно.

НАЛБ: Какво смяташ за организацията в НАЛБ?

Димитър Казначеев: Определено не сме очаквали толкова добра организация! Огромни благодарности на целия екип на НАЛБ! Кучетата от Младост са зад вас!

НАЛБ: Има ли нещо, което смяташ, че е добре да се промени в НАЛБ?

Димитър Казначеев: Музикалното оформление. (смее се)

НАЛБ: Смяташ ли, че НАЛБ може да постигне една от основните си цели, а именно обединение на хората, които истински обичат баскетбола?

Димитър Казначеев: Да, определено! Продължавайте в същия дух! Целта е постигната!

Димитър КазначеевНАЛБ: Какви перспективи виждаш пред каузата на НАЛБ?

Димитър Казначеев: Името го подсказва – разрастване на лигата и в други градове от страната.

НАЛБ: Благодарим много! Успех на теб и на целия ти отбор през настоящия сезон!

Димитър Казначеев: Успех и на вас! През 2015 година пожелавам на всички да бъдат здрави! Вие бъдете все така позитивни и нека обичта към баскетбола да продължава да ни обединява!

Благодарим много на Димитър Казначеев за добрите думи! Отношение към каузата на НАЛБ като това на Кучетата от Младост определено ни мотивира все по-силно. Няма как да забравим, че отборът на Кучетата от Младост съдейства на екипа на НАЛБ и изчисти зала Овергаз Арена след мъжкия Мач на звездите. Няма как да подминем и страхотните магнити, подготвени за всички замесени в баскетболния празник на Враца. На пръв поглед дребни жестове, които обаче показват много. Пожелаваме успех както на Димитър Казначеев, така и на всички от отбора на Кучетата от Младост, а и на отбора като цяло!