Димитър Чунчуков: Понякога се чудя как е възможно да бъде организирано всичко на това ниво за аматьорски спорт

342

Ръководителят на Флай-Бай Димитър Чунчуков даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. Флай-Бай завърши първия полусезон на деветото място в класирането на Трета дивизия с баланс от 7 победи и 6 загуби. Ето какво каза Чунчуков относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Имайки предвид затрудненията ни при събирането на основния състав за мачовете, представянето ни до момента е според очакванията.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Разбира се, класиране за плейофите и колкото е възможно по-добро представяне там.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– По тази тема сме говорили много. Не мисля, че имам какво да добавя. Понякога се чудя как въобще е възможно да бъде организирано всичко на това ниво за аматьорски спорт.

– Какво си пожелавате за новата година?

– Здраве и нищо повече. Останалото зависи от всеки един от нас.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Продължаваме да се забавляваме!