Дървоядите – Мечките – гледайте и следете на живо срещата

350

На живоДнес, Сряда, 13.04.2016 година, ще се изиграе решителната трета среща в 1/16-финалната серия между отборите на Дървоядите и Мечките във втора дивизия от първенството в Националната аматьорска лига по баскетбол в София!

ТУК можете да видите пълната програма за целите плейофи от първенството на НАЛБ в София.

Двубоят ще бъде излъчен на живо: https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след края му записът ще може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Разбира се, статистиката от срещата също ще бъде излъчена в реално време.

НАЛБ - Втора дивизия - Плейофи - СофияТова е схемата за плейофите във втора дивизия. Отборите от тринадесето до двадесето място играят за влизане в топ 16 и участие на осминафиналите. Първите 12 отбора играят директно на осминафиналите. Първите 4 отбора в класирането пък чакат изиграването на 1/16-финалните серии, за да разберат съперниците си. Всички плейофни серии в НАЛБ се играят до 2 победи от 3 мача.

Ето го и линка за статистиката от въпросния решаващ мач в плейофите (победителят от който ще срещне отбора на ТУ-София на осминафинал) за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в София:

13.04.2016 година, Сряда – Овергаз Арена
21:00 Дървоядите – Мечките (2) – 1/16-финал (1:1)

В първата скоба е изписана дивизията, от която е съответният мач, а във втората – временният резултат в серията.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG