Записването в НАЛБ продължава

576

НАЛБ - ЕмблемаОчакват се още отбори.

Записването на отбори в НАЛБ продължава с пълна сила. Най-голям интерес предизвиква първенството за мъже-аматьори, като до момента има 7-8 отбора, които са обявили, че ще участват. Интерес има и към първенството за жени-аматьори, а тези за ветерани остават на заден план засега, но все още има време за подаване на заявки.

Проявен интерес има и от отбори извън София, като за тях сме предвидили елитен 4-звезден хотел в центъра на София на изключително ниски цени.

Поради многото въпроси, свързани с дните за провеждане на първенствата на НАЛБ, напомняме, че всичките тези неща ще бъдат решени на техническата конференция и съобразени със записалите се отбори. Има възможност мачовете да се играят през уикенда, има възможност и мачовете да се играят в делнични дни след работно време.

Преди повече от 10 дни обявихме, че техническата конференция на Националната аматьорска лига по баскетбол за началото на сезона ще се състои на 06.10.2011 година от 19:00 часа в залата на стадион „Локомотив“.

Записването на отборите продължава до техническата конференция, на която ще стане ясен и точният брой на участниците, както и ще бъде уточнен форматът на първенствата при мъже и жени, както при аматьори, така и при ветерани.

Всички подробности около НАЛБ, включително финансовите параметри и техните предназначения, можете да намерите в Наредбата на лигата – ТУК.

Подаването на заявка за участие в НАЛБ за сезон 2011/2012 се осъществява чрез попълване и изпращане на заявка. Заявката за участие трябва да бъде попълнена и изпратена от представител на отбора на имейла на лигата: us_nalb@abv.bg. Списъкът със състезателите в отбора трябва да бъде предаден на организаторите на техническата конференция.

Отбори от цялата страна могат да се включат в надпреварата, като на отборите, които не са от София, ще им бъдат предложени хотели на преференциални цени. Напомняме и че можем да съдействаме за изготвянето на екипи на отборите, както и че ще има отстъпка за всеки участник в лигата при ползване на залата на стадион „Локомотив“. Освен отборните и индивидуалните награди, отборите-победители във всеки от четирите шампионата (мъже-аматьори, мъже-ветерани, жени-аматьори, жени-ветерани) ще получат възможност да се състезават на аматьорски турнир в Европа, като пътните разноски ще бъдат за сметка на НАЛБ.

За повече информация:

страницата във Фейсбук на НАЛБhttp://www.facebook.com/NALB.BG
имейл: us_nalb@abv.bg
телефони: 0889 862 033 / 0894 262 838 – Мартин Механджиев