За поредна година закриваме сезона с 3х3 турнир!

926

3х3 турнир на НАЛБ, сезон 2015/2016От Националната аматьорска лига по баскетбол организираме 3х3 турнир, с който ще сложим край на изключително успешния и дълъг сезон 2016/2017.

Турнирът е четвърти пореден, а по-надолу ще намерите повече информация за предишните три.

Турнирът ще се проведе на 30.07.2017 година. Обявено е записване отделно за мъже и жени, като за да се проведе който и да е от двата турнира, е необходимо да има поне 4 записани отбора. През настоящия сезон поради множество съображения няма да може да бъде проведен турнир за подрастващи до 18 години, но те ще могат да се включат в мъжкия или женския такъв. Всеки отбор е съставен от трима или четирима състезатели (възможността за резерва е избор на самия отбор). Турнирът ще се състои на външното игрище в спортен комплекс Овергаз Арена, където се проведоха и предишните ни турнири. При лоши метеорологични условия турнирът ще бъде преместен в залата на Овергаз АренаУчастие могат да вземат всички състезатели, които не са картотекирани в мъжки или женски отбор към която и да е национална федерация.

ТУК можете да разгледате албума от турнира 3х3 на НАЛБ през сезон 2013/2014ТУК пък можете да прочетете статията относно турнира.

ТУК можете да разгледате албума от 3х3 турнира за подрастващи през сезон 2014/2015, а ТУК – от този за мъжеТУК пък ще откриете статията относно турнира за непълнолетните участници, а ТУК – тази за турнира за състезателите над 18-годишна възраст.

ТУК и ТУК можете да откриете множество снимки от събитието през сезон 2015/2016, а ТУК – видео. ТУК пък ще откриете материала по темата.

Както можете да видите в профилите на призьорите от предишните три турнира, това е една поредна чудесна възможност за състезателите в Националната аматьорска лига по баскетбол да обогатят визитката си с ново и значимо постижение.

През сезон 2015/2016 при мъжете триумфира отборът на Паляците в състав Джакомо ОстинБойко ПетковХристо Владимиров и Радослав Романов.

Турнир 3х3Относно предстоящия турнир:

ТУК можете да прочетете Наредбата за турнира, като в нея ще намерите подробна информация за всичко. Всеки двубой се играе до 15 точки или до 15 минути. Друго, което е важно да отбележим – всеки участник трябва да има светъл и тъмен потник (тениска) с номер. Освен по-лесното различаване между самите отбори, това ще улесни и избора на призьорите на индивидуални награди.

ТУК можете да видите правилата в сбит (табличен) вид.

ТУК можете да прочетете преведен и целия правилник за турнирите 3х3 на ФИБА.

Таксата на отбор е 30 лева за целия турнир.

Турнир 3х3Как да се запишете за участие?

ТУК можете да намерите заявката за участие, която трябва да попълните. Попълнените заявки трябва да изпратите на имейл us_nalb@abv.bg.

ТУК пък ще намерите списъка за картотека. След като попълните нужната информация трябва да изпратите и този списък на имейл us_nalb@abv.bg, както и да го носите на самия турнир.

Записването е до 22:00 часа на 26.07.2017 година. По изключение ще бъде възможно и записване на място. Молбата ни е всеки, който има отбор и ще участва със сигурност, да изпрати заявка за участие и списък за картотека до 22:00 часа на 26 Юли 2017 година.

Турнир 3х3На линия сме при въпроси, като всякакви такива можете да отправяте, следвайки някой от начините, описани в секцията с Контакти.

Каним всички приятели на НАЛБ да се включат в турнира, а преди това каним и всички желаещи на четвъртфиналите, полуфиналите и финалите в турнира за купата на НАЛБПълната програма можете да намерите ТУК.

За повече информация и много интересни снимки, можете да посетите и страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG