Манол Миланов: За да се случи една идея, стъпките трябва да се извървят една по една

382

Ръководителят на ЛА Бейкърс Манол Миланов даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. ЛА Бейкърс завърши първия полусезон на първото място в класирането на Втора дивизия с баланс от 12 победи и 1 загуба. Ето какво каза Миланов относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Всички сме здрави и с желание. Това е най-важното за мен. Правя всичко възможно, за да се развиваме като състав и да играем добър баскетбол.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезонa?

– Целта ни е да запазим темпото си и да покажем още по-добра форма на терена.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– Мисля, че организацията е на страхотно ниво и всяка година се развива все по-добре. Все повече хора идват да играят, все повече хора се движат, спортът се развива и това е чудесно, особено в тези непостоянни времена.

– Какво си пожелавате за новата година?

– Пожелавам си нови предизвикателства, здрави дух и тяло, за да се справим с лекота с каквото и да предстои.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Прогнози не желая да правя. За да се случи една идея, стъпките трябва да се извървят една по една. Продължаваме да тренираме здраво, да се усъвършенстваме и да забавляваме общността.