Мартин Механджиев гостува в Комеди Клуб Подкаст

438

На 11.08.2020 година в YouTube канала на Комеди Клуб Подкаст беше публикуван пореден епизод от едноименния подкаст.

Гост в епизода беше главният мениджър на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев.

The Comedy Club Podcast стартира през 2016 година и е един от първите подкасти в България.

Идеята на създателя Иван Кирков е феновете и комедиантите да се забавляват и да обменят информация, да споделят лични истории, но най-вече да се забавляват.

Днес The Comedy Club Podcast е един от най-следените и популярни български подкасти. С над 500 епизода в YouTube канала, той се превръща в медия, която феновете следят не само заради разговорите на всевъзможни теми между комедиантите, но и заради актуалната информация, която представят ежеседмично в Новините и Шоубизнес изданията.

В подкаста на Комеди Клуба гостуват политици, популярни личности, музиканти, спортисти, мениджъри на големи компании и дори олимпийски медалист.

„Иван се запознава с партиите“ е поредица, която за пръв път в YouTube, показва депутатите първо като хора, а после като политици.

Сайт: comedyclub.bg
Фейсбук страница: The Comedy Club Sofia; Подкаст на Комеди Клуб София
YouTube канал: www.youtube.com/c/TheComedyClubChannel

Интересен факт е, че през сезон 2013/2014 Иван Кирков е част от отбора на Хелга в турнира за купата на НАЛБ, като дори достига до сребърен медал в надпреварата.

Гостуването на Мартин Механджиев в Комеди Клуб Подкаст е почти 1 час и 30 минути, а засегнатите теми определено са изключително любопитни. Механджиев споделя много интересни факти от историята на Националната аматьорска лига по баскетбол и повдига завесата за всичко, съпътстващо дейността на организацията.

Сега на вашето внимание представяме и разговора с Мартин Механджиев за Комеди Клуб Подкаст:

Целият разговор може да бъде открит и в YouTube канала Комеди Клуб ПодкастТУК. Много бързо гостуването на Мартин Механджиев предизвика огромен интерес и беше гледано от хиляди хора, събра стотици харесвания, а на вашето внимание представяме и някои от десетките коментари:

Отново изказваме специални благодарности на Комеди Клуб Подкаст и специално на Иван Кирков за вниманието към НАЛБ и поканата към Мартин Механджиев!