Мирена Денчева – MVP за Ноември и на полусезона при жените в НАЛБ

933

Мирена ДенчеваМирена Денчева от отбора на Шаркс е най-полезната състезателка за месец Ноември в женското първенство на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2014/2015. След като остана на точка зад Весела Ковачева от Фриски през месец Октомври, сега Денчева стига до наградата по безапелационен начин.

Мирена Денчева ще получи наградата си за най-полезна състезателка в НАЛБ за месец Ноември преди следващия мач на тима си, който е на 18 Януари 2015 година. Пълната програма може да бъде намерена ТУК. ТУК пък можете да откриете всички резултати и статистики от вече изминалите кръгове.

Мирена Денчева е на върха в още една класация. Тя печели и символичната награда за най-полезна състезателка на полусезона в женското първенство на НАЛБ.

Ето как стигна до наградите:

За 4 двубоя през месец Ноември Мирена Денчева постигна общ коефициент от 127 или 31.8 средно на мач. Втора с 87 или 21.8 е съотборничката на Денчева в Шаркс Ивета Андреева, а трета с 81 или 20.3 е Румяна Давидкова от Фриски. Четвърта е Антония Загорова от Балкан Лейдис с постигнат коефициент за месец Ноември от 73 или 18.3 средно на мач. Топ 5 допълва Силвия Иванова от Шаркс с общ коефициент от 55 или 13.8 средно на мач.

При надпреварата за MVP на полусезона, Мирена Денчева от Шаркс постигна общ коефициент от 183 за 6 двубоя. След нея със 125 се нареди Румяна Давидкова от Фриски. Трета е Антония Загорова от Балкан Лейдис със 118. 106 постигна Ивета Андреева от Шаркс, а Силвия Иванова от Шаркс – 82.

Лидер в класирането на полусезона е отборът на Шаркс, като пълното класиране можете да намерите ТУК. Трябва да отбележим и факта, че за следващите си двубои и четирите женски тима ще имат възможността да са подсилени от по 3 нови състезателки.

Очаквайте подробна информация относно Мача на звездите при жените, както и съпътстващите го конкурси.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където можете да откриете и множество снимки: https://www.facebook.com/NALB.BG