Мунярадзи Маджия – MVP на XV кръг във II дивизия

636

Мунярадзи Маджия от отбора на Фантомс е най-полезният състезател на петнадесетия кръг във втора дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2020/2021Маджия ще получи наградата си в Събота, на 13.02.2021 година, когато неговият тим се изправя срещу Дървоядите от 22:15 часа в зала Овергаз АренаТУК може да откриете и пълната програма. ТУК пък може да си припомните критериите за определяне на най-полезен състезател на кръга, които остават непроменени за поредна година.

Мунярадзи Маджия:

Националност: eng Англия
Позиция: Тежко крило
Дата на раждане: 19.11.1989 г.
Ръст (см): 192
Тегло (кг): 82
Град: Читунгуиза
№ Картотека: 20202186
Настоящ Отбор: Фантомс

Статистиката му в НАЛБ до момента:

НАЛБ-мъже

СезонОтборPTSREBASTSTBSGPMPG2P%3P%FT%PPGRPGAPGSPGBPGFPGEFF
2020/21Фантомс70666112624.749.3-19.011.711.01.01.80.30.816.8
Общо-70666112624.749.301911.71111.80.30.816.8

Двубой:

Резултат

Отбор1234T
Бай Дъ Уей1415201160
Фантомс1816151362

Мунярадзи Маджия в двубоя:

18 точки, 19 борби (10 в нападение), 1 асистенция, 2 откраднати топки и 2 чадъра за коефициент от 27.

Постиженията на Мунярадзи Маджия в НАЛБ до момента:

MVP (Най-полезен състезател) на кръга във Втора дивизия: XV кръг 2020/2021

Интересен факт е, че Мунярадзи Маджия не събра най-много точки за класацията за най-полезен състезател на кръга. Най-много точки за класацията за най-полезен състезател на кръга събра Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк. Той постигна коефициент от 41, а тимът му се наложи над Джобтайгър Дюдс с 6 точки разлика. По този начин Орешаров събира 35 точки за класацията. Той обаче вече е достигал до отличието през настоящия сезон, а според правилата, описани ТУК, един състезател може да грабне материалната награда само веднъж на сезон. Постижението му, разбира се, също остава в историята, като е отразено и в индивидуалния му профил – ТУК. На второ място е Мунярадзи Маджия от Фантомс с 25 точки за класацията (коефициент от 27 и победа на тима му с 2 точки разлика над Трипъл-дабъл). С по 18 точки и с коефициент от по 25 са съотборниците Георги Гаджев и Бойко Иванов от Дървоядите (победа на тима им със 7 точки разлика над София Ентъртейнмънт). На пето място е Христо Владимиров от Паляците с 15 точки за класацията (коефициент от 26 и победа на тима му над Лено с 11 точки разлика).

За историята:

Най-полезен състезател на петнадесетия кръг във втора дивизия: Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк), Мунярадзи Маджия (Фантомс)

Най-висок коефициент в кръга (на база на статистиките, а не на класацията за най-полезен състезател) постигна Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк – 41. Втори е Александър Димитров от Джобтайгър Дюдс с 31. На трето място е Мунярадзи Маджия от Фантомс с 27. С коефициент от по 26 са Христо Владимиров от Паляците и Александър Илиев от Дъ ЕкспендаБолс.

Най-много точки в кръга вкара Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк – 29. Николай Петков от София Ентъртейнмънт е на второ място с 26. Топ 3 допълва Симеон Личев от Лено с 24. Александър Илиев от Дъ ЕскпендаБолс и Александър Димитров от Джобтайгър Дюдс отбелязаха по 23 точки.

Най-много борби в кръга овладя Мунярадзи Маджия от Фантомс – 19. Георги Гаджев от Дървоядите и Калеб Акенс от Фантомс са с по 17, а след тях с по 15 са Бойко Иванов от Дървоядите, Владимир Гулев от Кабайерос, Борис Станков и Александър Димитров от Джобтайгър Дюдс, както и Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк.

С най-много асистенции в кръга приключи Валентин Суботинов от Енигма Фойерверк – 9. С по 7 са Боян Гагов от Паляците и Светослав Петров от Монстарс.

Най-добър “крадец” на кръга е Борислав Стаменов от Трипъл-дабъл с 6 откраднати топки. Втори с 5 е Александър Илиев от Дъ ЕскпендаБолс. На трето място е Александър Тенев от Мечките с 4.

Топ блокировачът в кръга е Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк с 8 чадъра. Георги Найденов от Мечките, Калеб Акенс от Фантомс и Борислав Стаменов от Трипъл-дабъл са с по 3. С по 2 блокирани стрелби на противникови състезатели завършиха Христо Владимиров от Паляците и Мунярадзи Маджия от Фантомс.

Най-полезният състезател на четиринадесетия кръг във втора дивизия за сезон 2020/2021 Александър Илиев от Дъ ЕкспендаБолс получи наградата си.

За историята:

Най-полезен състезател на първия кръг във втора дивизия: Бойко Иванов (Дървоядите)
Най-полезен състезател на втория кръг във втора дивизия: Мориц Трийб (Лено)
Най-полезен състезател на третия кръг във втора дивизия: Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк)
Най-полезен състезател на четвъртия кръг във втора дивизия: Бойко Иванов (Дървоядите), Николай Иванов (Джобтайгър Дюдс), Денислав Иванов (Джобтайгър Дюдс)
Най-полезен състезател на петия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на шестия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на седмия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на осмия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на деветия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на десетия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на единадесетия кръг във втора дивизия:
Най-полезен състезател на дванадесетия кръг във втора дивизия:
Кристиян Георгиев (Лено)
Най-полезен състезател на тринадесетия кръг във втора дивизия: Иван Паничерски (Трипъл-дабъл)
Най-полезен състезател на четиринадесетия кръг във втора дивизия: Александър Илиев (Дъ ЕкспендаБолс)
Най-полезен състезател на петнадесетия кръг във втора дивизия: Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк), Мунярадзи Маджия (Фантомс)

Не пропускайте да ни следите във Фейсбук, където сме изключително активни: https://www.facebook.com/NALB.BG