НАЛБ организира турнир в Перущица през месец Май

708

НАЛБОт Националната аматьорска лига по баскетбол сме изключително щастливи да обявим, че през месец Май 2016 година организираме турнир за всички желаещи в Южна България!

Имайки предвид утвърдените вече традиции в София и след като през настоящия сезон стартира шампионатът на НАЛБ в Централна България, много хора и отбори от различни краища на страната се свързаха с нас, задавайки ни логичния въпрос дали имаме планове да разширим дейността си и в техния регион. Не е тайна, че получихме изключително много подобни запитвания от Пловдив и региона. Радваме се, че вече имаме и конкретна концепция за развитие на център на НАЛБ в региона. Концепция, изградена заедно и с нашите приятели от Българското баскетболно общество.

Зала ПерущицаПрез месец Май 2016 година от НАЛБ организираме турнир за всички баскетболни фенове в Южна България. Турнирът ще се проведе в мултифункционалната и изключително модерна спортна зала „Перущица“ в град Перущица в рамките на 1, 2 или 3 уикенда в зависимост от броя на записалите се отбори, както и техните желания.

Зала ПерущицаПо този начин от НАЛБ ще можем смело да дадем титлата за шампион на Националната аматьорска лига по баскетбол и в Южна България, а идеята е и този турнир да даде началото на регулярни събития с целегодоишен календар в тази част от страната от сезон 2016/2017.

Как да се запишете за участие в турнира на НАЛБ?

ТУК можете да откриете заявка, която трябва да попълните и изпратите на имейл us_nalb@abv.bgкрайният срок за подаване на заявки е 22:00 часа на 9 Май 2016 година, Понеделник. Заявката може да бъде открита и в долното меню в сайта на НАЛБ.

Абсолютно всичко на турнира ще се случва изцяло и само по високите стандарти, създадени и утвърдени в първенството на НАЛБ в София. Срещите ще бъдат обслужвани от съдии, секретари, статистици, фотографи, видеооператори и лекари.

Такси за картотека няма да има, а фиксираната такса от 90 лева на мач е максималната, която би била необходима само при минимален брой участващи отбори в турнира. В случай, че има повече участващи отбори, таксата ще бъде намалена.

Ако бъде гласувано от участниците турнирът да се проведе в рамките на един уикенд, то като възможни дати бихме могли да предложим почивните дни от 21 до 24 Май 2016 година включително.

ТУК можете да откриете Наредбата за турнира.

Възможно е голяма част от детайлите около провеждането на турнира да бъдат изменени, в зависимост изцяло от желанията на записалите се участници.

Зала ПерущицаИзползваме възможността да благодарим на всички за огромния интерес, свързан с провеждане на мероприятия на НАЛБ в Пловдив, Перущица и региона! Вие сте тези, заради които се захващаме с поредното си предизвикателство! Сърдечни благодарности и на ръководството на изключителното съоръжение в град Перущица за подадената ръка! Благодарим и сме изключително признателни на всички, които подкрепят идеята за създаване на център на НАЛБ в Южна България!

P.S. Разбира се, тези, които искат да играят, но нямат организирани отбори, могат също да се свържат с нас (Контакти), за да ги добавим в секцията Драфт и да им помогнем да си намерят отбори.