НАЛБ се включи в откриването на баскетболно игрище в София

168

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че на 14.06.2023 година се включихме активно в откриването на ново баскетболно игрище в двора на 74 СУ „Гоце Делчев“.

Събитието беше част и от инициативата „ГРАБНИ УСПЕХА КАТО МЕН!“ на СО – Район „Връбница“ и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

В него се включиха отборите по баскетбол на 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, 140 СУ „Иван Богоров“ и 74 СУ „Гоце Делчев“.

По покана на Район „Връбница“ и лично на кмета г-н Младен Младенов от НАЛБ се ангажирахме с организацията на събитието.

ТУК може да откриете и публикацията на г-н Младенов във Фейсбук относно начинанието.

ТУК пък ще откриете и множество снимки от мероприятието.

Освен представители на екипа на НАЛБ на събитието присъстваха и четирима от най-атрактивните състезатели в НАЛБ, а именно Данаил Христов, Боян Тенев, Павел Теофилов и Калеб Акенс.

Те направиха истинско шоу за присъстващите ученици, като накрая зарадваха своите фенове и с автографи.

От НАЛБ сме изключително щастливи, че бяхме част от събитието. Вярваме, че допринесохме за популяризирането на любимата ни игра и зарадвахме много деца. Искрено благодарим за поканата!

Използваме възможността да благодарим и на Столична община – Район „Връбница“ за засвидетелстваното уважение и за отличното взаимодействие! Убедени сме, че чрез подобни инициативи ни очаква по-светло бъдеще за баскетбола. Изразяваме и пълна готовност да се включваме в подобни мероприятия винаги, когато имаме възможност.