НАЛБ съвместно с Армада с инициатива в подкрепа на Мартин Сечков

889

От Националната аматьорска лига по баскетбол заедно с отбора на Армада организираме инициатива в подкрепа на състезателя на Армада Мартин Сечков.

За съжаление, на 09.12.2023 година, по време на двубоя на тима си Сечков претърпява сериозна контузия – фрактура на втора метакарпална кост. Това налага спешна операция и поставяне на импланти.

25-годишният Мартин Сечков участва в НАЛБ още от сезон 2015/2016, а през годините се утвърди не само като страхотен състезател, но и като изключителен спортсмен.

Сечков се развива професионално като кинезитерапевт, а контузията попречи на дейността му в последните месеци.

Сега той е почти напълно възстановен. Затова бихме се радвали да го потърсите, в случай че искате да подкрепите работата му. Може да си запишете час при него на телефонния му номер: 0886 506 640.

Мартин Сечков е и млад баща, като от НАЛБ предложихме да организираме кампания, чрез която да осигурим финансиране и за операцията му. Неговата идея обаче беше да изчакаме докато се възстанови, за да може отново да практикува.

ТУК може да откриете и Фейсбук страницата на Мартин Сечков: BodyFix by Martin Sechkov.

От НАЛБ вярваме, че обществото, което изградихме през последните 13 сезона, трябва да се подкрепя. Благодарим предварително на всички, които ще се отзоват! Благодарим и на отбора на Армада за взаимодействието по въпроса!

Пожелаваме пълно и максимално бързо възстановяване на Мартин Сечков!

Оставаме на разположение, ако можем да бъдем полезни както по тази, така и по други теми.

Защото вярваме, че няма причина да не направиш добро, ако можеш.

За нас е чест!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ