НАЛБ със зов за помощ за Илия Станков

753

От Националната аматьорска лига по баскетбол бихме искали да запознаем всички наши приятели и съмишленици с необходимостта от подкрепа за Илия Станков.

Илия Станков е добре познат в баскетболните среди, имайки предвид дългогодишната му кариера на професионално ниво. Той се състезава и в НАЛБ, като за последно беше част от отбора на Скравена през сезон 2019/2020. А освен неоспоримите си баскетболни умения, при всяка своя изява на терена демонстрираше и спортсменския си дух.

С нас се свързаха именно негови бивши съотборници от Скравена и ни споделиха за неприятната ситуация, в която Станков се намира в момента.

47-годишният Илия Станков страда от коварно заболяване, като на този етап не се споменават конкретното заболяване и конкретната сума, която е необходима за лечението му, но се знае, че предстоят тежки операции, а впоследствие вероятно и лечение в чужбина.

От НАЛБ предоставяме и сметката, чрез която всеки желаещ би могъл да помогне:

IBAN: BG71STSA93000030682531

BIC: STSABGSF

Титуляр: Илия Цветанов Станков

От НАЛБ силно се надяваме Илия Станков да се възстанови напълно, а защо не да го видим и отново на терена.

Сигурни сме, че обществото, което изградихме в последните 13 години, е изключително стойностно и може да се подкрепя в подобни ситуации. Вече сме го доказвали многократно. Вярваме, че ще го докажем и сега.

Оставаме на разположение, ако можем да бъдем полезни с нещо както за този случай, така и за всяка друга благотворителна инициатива.

От любов към играта!

НАЛБ