НАЛБ със съвместен проект и с УНСС

1079

УНССТъй като в последните години Националната аматьорска лига по баскетбол се развива повече от динамично, логично и екипът на НАЛБ трябва да се разширява все повече.

Най-новата стъпка, която предприехме и все още не сме разказали за нея, е съвместен проект с Университета за национално и световно стопанство.

На 17 Април 2015 година Мартин Механджиев беше поканен да презентира НАЛБ пред второкурсници по Журналистика в УНСС. Идеята е НАЛБ да достига до все повече хора. В случая се достигна до студенти, които биха искали да продължат да се занимават със спортна журналистика. Освен това, работата на тези студенти в НАЛБ ще бъде под формата на стаж, от което самите студенти ще имат и пряка полза за своето образование.

След презентацията беше пусната анкета, която попълниха всички студенти от потока, а след това от НАЛБ се свързахме с 3 момичета, като 2 от тях виждате и на снимката. Става дума за Лорияна Шушкова, Анелия Казакова и Елизабета Димитрова, като в най-скоро време очакваме и първите материали на трите студентки.

На снимката пък освен Мартин Механджиев, виждате и Велико Минков, както и Нели Вълкова, чиито материали за НАЛБ вече сте виждали.

Благодарности както на Лорияна, Анелия, Елизабета, Нели и Велико, така и на доцент д-р Светла Цанкова за поканата!