НАЛБ с дарение за център за деца и младежи с увреждания

1807

На 19.05.2020 година от Националната аматьорска лига по баскетбол посетихме Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания с потребност от постоянни медицински грижи в град Перник.

При посещението си от НАЛБ направихме голямо дарение от името на всички, които са част от НАЛБ – необходими продукти за децата, които са настанени в Центъра.

Всеки желаещ от НАЛБ беше поканен да се присъедини при гостуването ни. В крайна сметка представителите на НАЛБ бяха Симона Механджиева, Мартин Механджиев и Марин Механджиев. Треньорът на Миньор 2015 (Перник) Николай Горанов също се присъедини и дори направи допълнително дарение от името на пернишкия клуб.

На вашето внимание представяме и снимка за спомен от посещението ни.

Директорът на Центъра за деца и младежи с увреждания доктор Ани Веселинова ни информира какво е необходимо за нуждите на децата, като от НАЛБ имахме пълна готовност да осъществим дарението още преди началото на извънредното положение у нас, но наложените мерки го забавиха във времето. Щастливи сме, че вече реализирахме идеята си.

ТУК може да бъде открит и протокола за дарение. От НАЛБ не разполагаме с големи финансови възможности, но пък имаме безгранично желание да правим добро.

Сега на вашето внимание представяме и репортаж относно посещението на НАЛБ в Центъра за деца и младежи с увреждания и дарението, осъществено в град Перник. В материала става дума и за последвалата среща между представителите на НАЛБ и представители на Община Перник. Репортажът, съдържащ и интервю с председателя на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев, е излъчен в ефира на Кракра ТВ на 19.05.2020 година.

Репортажът и интервюто с Мартин Механджиев са на Мая Костадинова от Кракра ТВ, а ТУК ще откриете и целия материал:

Доброто дело на НАЛБ предизвика много положителни реакции като тази: „Поздравления НАЛБ за всичко, което направихте за дечицата от ЦНСТДМУППМГ. Дано повече хора последват примера Ви!“, а материалът беше изгледан хиляди пъти във Фейсбук страницата на Кракра ТВ.

За нас беше истинско удоволствие! Благодарим за гостоприемството!

По този начин осъществихме поредната инициатива, която е част от благотворителната ни дейност. Повече информация за благотворителните ни активности може да откриете ТУК.

Вярваме, че всеки трябва да се стреми да прави добро, винаги когато има тази възможност.

От НАЛБ изказваме благодарности на всички, които спомогнаха за осъществяването и на тази ни инициатива! Отново изказваме специални благодарности и на телевизия Кракра за вниманието към НАЛБ!