НАЛБ с инициатива в 97 СУ „Братя Миладинови“

302

На 28.04.2023 година от Националната аматьорска лига по баскетбол в лицето на своя председател Мартин Механджиев гостувахме в 97 СУ „Братя Миладинови“, за да проведем поредната своя инициатива, с която целим да запалим все повече подрастващи по любимата игра.

Механджиев изнесе лекция и проведе тренировка на учениците от баскетболната школа в училището. НАЛБ направи и подаръци на 97 СУ „Братя Миладинови“ – чисто нови мрежи и топки, като Механджиев дори лично подмени мрежичките в салона на училището.

Георги Банчев, друг член на екипа на НАЛБ, пък е треньор в школата по баскетбол на училището, както и преподавател по философия.

На вашето внимание представяме и публикацията, с която от 97 СУ „Братя Миладинови“ споделиха за съвместната инициатива в своите канали:

⛹? Днес на гости ни беше Мартин Механджиев, който е мениджър на НАЛБ – Национална аматьорска лига по баскетбол.

? Той проведе тренировка с нашите баскетболисти, както и обнови кошовете във физкултурния салон. Тъй като ентусиазма на учениците към спорта е видим, той ще дари и висококачествени баскетболни топки на училището!

? Изразяваме благодарност към него и към Георги Банчев, който е учител по философия и ръководи тематичния клуб!

От Националната аматьорска лига по баскетбол благодарим за поканата и възможността да предадем любовта към играта нататък. За нас е чест! Както сме показвали многократно през годините – винаги бихме се включвали с огромно удоволствие в подобни инициативи.

Сега на вашето внимание представяме и снимки от събитието: