НАЛБ с нова благотворителна инициатива в подкрепа на ЦСКА

814

ЦСКАНа 06.02.2016 година, Събота, от 17:00 часа в зала Румен Пейчев ще се проведе благотворителен баскетболен мач.

За втора поредна година от Националната аматьорска лига по баскетбол бяхме поканени от фенските формации на ЦСКА да се включим в благотворителна инициатива. Припомняме, че през 2015 година от НАЛБ отново подкрепихме каузата на феновете на ЦСКА за събиране на средства за фен на клуба. Повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

ТУК, ТУК, ТУК и ТУК можете да откриете и много снимки от събитието през изминалата година.

Събраните средства от предстоящия мач, входът за който ще бъде 5 лева, ще отидат за строежа на новата зала на ЦСКА.

От НАЛБ ще съдействаме при организацията на двубоя, като и именно екип от Националната аматьорска лига по баскетбол ще обслужи благотворителната среща. Ще съдействаме и за екипировката за двубоя. Всичко това, разбира се, ще бъде направено напълно безвъзмездно.

Държим да подчертаем, че не подкрепяме инициативите на ЦСКА заради свои клубни пристрастия. Отворени сме към всякакви подобни каузи, с които можем да допринесем за развитието на баскетбола или просто да покажем човечност. Факт е, че от ЦСКА ни търсят за съдействие за пореден път, изразявайки възхитата си от нашата дейност, за което сме изключително признателни и благодарим.

Вярваме, че единствено чрез положителни инициативи трябва да се показва подкрепата за баскетбола и въобще за спорта, затова поздравяваме фенските формации на ЦСКА и с радост ще помогнем с каквото можем.

На вашето внимание предоставяме и статиите, публикувани в BGbasket.com, както и в официалния сайт на баскетболен клуб ЦСКА:

Съдии от НАЛБ в благотворителен мач между фенове и юноши на ЦСКА

„За трета поредна година ще се проведе баскетболен мач между отбор, съставен от фенове от СЕКТОР „Г“ и юношеска формация на БК ЦСКА. Тази година всички приходи от билети ще отидат като дарение към баскетболния клуб и по-специално за строежа на новата зала в местността „Къро“, който вече стартира.

Мачът ще се проведе на 6 февруари (събота) от 17.00 часа в баскетболната зала „Румен Пейчев“ на ст. „Българска армия“, а билетите ще са с цена от 5 лева и ще може да се закупят на входа на залата, непосредствено преди събитието. Очаква Ви томбола с награди, игри с публиката и други приятни изненади.

Феновете и БК ЦСКА изказват специални благодарности на Националната аматьорска лига по баскетбол за подкрепата при организацията на мача. От НАЛБ ще осигурят съдии и длъжностни лица за срещата. Интересното е, че обслужващите лица се осигуряват именно от аматьорската организация, а не от Съдийската комисия към БФБ.

Всеки, който желае да помогне за изграждането на новата баскетболна зала на ЦСКА, може да помогне. За повече информация, вижте ТУК.“

Благотворителен мач номер 3 – Сектор „Г“ vs. БК ЦСКА (до 19)

„За трета поредна година ще се проведе баскетболен мач между отбор, съставен от фенове от СЕКТОР „Г“ и юношеска формация на БК ЦСКА. Тази година всички приходи от билети ще отидат като дарение към баскетболния клуб и по-специално за строежа на новата ни зала в местността „Къро“, който вече стартира.

Мачът ще се проведе на 6 февруари (събота) от 17 часа в баскетболната зала „Румен Пейчев“ на ст. „Българска армия“, а билетите ще са с цена от 5лв. и ще можете да ги закупите на входа на залата, непосредствено преди събитието. Очаква Ви томбола с награди, игри с публиката и други приятни изненади. Шоуто на игрището и по трибуните е гарантирано!

Специални благодарности изказваме на БК ЦСКА и на Националната аматьорска лига по баскетбол за подкрепата при организацията на мача. От НАЛБ ще осигурят съдии и длъжностни лица за срещата.

Всеки, който желае да помогне за изграждането на новата баскетболна зала на ЦСКА, може да помогне. За повече информация, вижте ТУК!“