Начало на плейофите в Централна България – следете на живо срещите

399

НАЛБДнес, в Събота, 14.05.2016 година, стартират плейофите от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 в Централна България.

Град Велико Търново ще бъде домакин на четвъртфиналите. Предстоящите срещи ще се играят в зала Ивайло. ТУК можете да намерите повече информация относно градовете, в които се играят срещите от първенството на НАЛБ в Централна България. Кръгове се провеждат както във Велико Търново, така и в Габрово, и в Троян. Пълната програма за плейофите пък може да бъде намерена ТУК.

На четвъртфиналната фаза в плейофите в Централна България един срещу друг се изправят Ти Ес Ди Сървисиз-Троян (трети от редовния сезон) и Академик Свищов (шести от редовния сезон). Победителят от серията ще срещне Перестройка (Велико Търново) (втори в редовния сезон). Отборът на Велико Търново (първи в редовния сезон) пък чака победителя от серията между Политехника (София) (четвърти в редовния сезон) и Чардафон-Орловец (Габрово) (пети в редовния сезон). Всички серии се играят до 2 победи от 3 мача.

Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Срещите няма да бъдат излъчвани на живо с картина, но пълните видеозаписи от тях ще могат да бъдат намерени в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Статистиките ще бъдат излъчени на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

НАЛБ, Плейофи - Централна БългарияЕто ги и линковете за статистиките от предстоящите четвъртфинални срещи за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България:

14.05.2016 година, Събота – Ивайло (Велико Търново)
16:00 Ти Ес Ди Сървисиз-Троян – Академик Свищов
18:00 Политехника (София) – Чардафон-Орловец (Габрово)

15.05.2016 година, Неделя – Ивайло (Велико Търново)
15:00 Чардафон-Орловец (Габрово) – Политехника (София) – 0:1
17:00 Академик Свищов – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян – 0:1

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG

След изиграването на срещите в Събота ще обновим статията с текущите резултати в двете плейофни серии.

Редакция (14.05.2016 година, 22:00 часа): Текущите резултати в сериите са добавени след линковете за вторите срещи.