Начало на полуфиналите в Централна България – следете на живо срещите

493

НАЛБУтре, Събота, 04.06.2016 година, стартират полуфиналните серии в плейофите от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 в Централна България.

Град Троян ще бъде домакин на първите двубои, а Велико Търново – на вторите. Предстоящите срещи в Събота ще се играят в зала Чавдар, а тези в Неделя – в зала Ивайло. ТУК можете да намерите повече информация относно градовете, в които се играят срещите от първенството на НАЛБ в Централна България. Пълната програма за плейофите пък може да бъде намерена ТУК.

На полуфиналната фаза в плейофите в Централна България един срещу друг се изправят Велико Търново (първи в редовния сезон) и Политехника (София) (четвърти в редовния сезон). Тимът на Политехника се справи с 2:0 в четвъртфиналната серия с Чардафон-Орловец (Габрово). Другата полуфинална серия пък противопоставя Перестройка (Велико Търново) (втори в редовния сезон) и Ти Ес Ди Сървисиз-Троян (трети в редовния сезон). Тимът от Троян се справи с Академик Свищов след 2:0 на четвъртфиналната фаза. Двата отбора от Велико Търново пък почиваха в първия кръг и на практика утре стартират участието си в плейофите.

Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Срещите няма да бъдат излъчвани на живо с картина, но пълните видеозаписи от тях ще могат да бъдат намерени в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Статистиките ще бъдат излъчени на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

НАЛБ, Централна България, ПолуфиналиЕто ги и линковете за статистиките от предстоящите полуфинални срещи за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България:

04.06.2016 година, Събота – Чавдар (Троян)
15:00 Перестройка (Велико Търново) – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян
17:00 Велико Търново – Политехника (София)

05.06.2016 година, Неделя – Ивайло (Велико Търново)
15:00 Политехника (София) – Велико Търново – 1:0
17:00 Ти Ес Ди Сървисиз-Троян – Перестройка (Велико Търново) – 0:1

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG

След изиграването на срещите в Събота ще обновим статията с текущите резултати в двете плейофни серии.

Редакция (04.06.2016 година, 22:00 часа): Добавени са временните резултати в полуфиналните серии след линковете за проследяване на живо на вторите двубои.