Не пропускайте последните мачове от груповата фаза в турнира за купата на НАЛБ

414

НАЛБДнес (04.07.2015 година) и утре (05.07.2015 година) ще бъдат изиграни общо 10 мача от турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол. Именно през този уикенд ще завърши и груповата фаза в турнира.

Както знаете, отборите в турнира за купата на НАЛБ бяха разпределени в 4 групи от по 5 отбора, като първите 2 от всяка група продължават във фазата на директните елиминации.

Интересното е, че в 3 от групите вече е ясно кои два отбора ще продължат във фазата на директните елиминации. В група Б това са отборите на Норт Уест и Олд Таймърс, като утре двата отбора ще определят кой ще се класира като първи и кой като втори. Абсолютно идентични са ситуациите в група В и група Г. В група В без загуба до момента са Спортни Настилки-Зуум Дизайн и Еър Фреш, на които им предстои мач помежду им, а в група Г Кучетата от Младост и Рапидо също ще определят първенеца в групата, а загубилият ще завърши на второ място. В група А със сигурност се класира отборът на Политехника. Тимът на Брикс също е без загуба, но му предстои мач с Полицаите, а след това и срещу Политехника. При победа в първия, вторият ще се яви своеобразен финал в групата, каквито има във всички останали групи. ТУК можете да видите временните класирания.

СметкиДруго, което може би ще е интересно, е схемата по която ще се срещнат отборите в първия елиминационен кръг. Победителят в група А (Брикс, Политехника или Полицаите) ще се изправи срещу втория в група В (Спортни Настилки-Зуум Дизайн или Еър Фреш). Съответно първият в група В ще играе с втория в група А. Първият в група Б пък (Олд Таймърс или Норт Уест) ще срещне втория в група Г (Кучетата от Младост или Рапидо). Победителят в група Г ще срещне загубилия от мача между Олд Таймърс и Норт Уест.

Разбира се, очаквайте много пълни записи на мачовете и от този уикенд, както и много нови интервюта.

А ето ги и линковете, чрез които ще можете да следите срещите на живо и които ще можете да ползвате за справка след като даденият мач е приключил:

Събота, 04.07.2015 година – Овергаз Арена
11:00 Полицаите – Брикс
12:45 Ентъртейнмънт – Фантомс
14:30 Уориърс – София Суперсоникс
16:15 Тънкаж – София Булс

Неделя, 05.07.2015 година – Овергаз Арена
09:15 Кучетата от Младост – Рапидо
11:00 Олд Таймърс – Норт Уест
12:45 Брикс – Политехника
14:30 Еър Фреш – Спортни Настилки-Зуум Дизайн
16:15 Гуми-Нет – Уориърс
18:00 Ентъртейнмънт – Джедай Мастърс

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG