Николай Горанов пред телевизия Кракра: НАЛБ е точното място

1026

Представяме интервю с Николай Горановтреньор на отбора на Миньор 2015 (Перник), който участва във втора дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020. Повод за материала е изключително зрелищният двубой между Миньор 2015 (Перник) и Паляците (среща от втория кръг във втора дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020), проведен на 02.10.2019 година и спечелен от тима от Перник със 74:70. Материалът е излъчен по телевизия Кракра.

В интервюто става дума както конкретно за двубоя на Миньор 2015 (Перник) срещу Паляците, който треньорът на тима от Перник определя като уникален, така и за впечатленията на Горанов и Миньор 2015 (Перник) от организацията на НАЛБ.

От телевизията обобщават, че отличното ниво на организация на НАЛБ, изтъкнато от Миньор 2015 (Перник), напълно осмисля мотото на НАЛБ„От любов към играта!“, водейки до крайната цел – удоволствието, което всеки може да изпита, правейки това, което обича. Николай Горанов изтъква и коректното отношение в НАЛБ – както от страна на ръководството и екипа на НАЛБ, така и от страна на участващите отбори. Факт, който също допринася да стигне до обобщението, че НАЛБ е точното място както за Миньор 2015 (Перник), така и за всички любители на баскетболната игра.

ТУК ще откриете интервюто в официалните канали на телевизия Кракра.

Благодарим за положителната оценка за дейността ни! Благодарим сърдечно и на телевизия Кракра за вниманието и интереса към НАЛБ!

С удоволствие ще публикуваме и други интервюта и материали на различни медии във връзка с дейността на НАЛБ.