Огнян Касабов: Представянето ни засега е задоволително

394

Ръководителят на Ероус Огнян Касабов даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. Ероус завърши първия полусезон на третото място в класирането на Първа дивизия с баланс от 8 победи и 4 загуби. Ето какво каза Касабов относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Представянето на отбора ни в редовния сезон стандартно не е от голямо значение за нас. С оглед на посещаемостта на играчите в отбора и на факта, че всеки мач сме с различни състави, смятам представянето ни за задоволително.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Основните ни цели са две: 1. Всички да завършим здрави сезона; 2. Да имаме 6 човека за всеки мач.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– Цялостно съм доволен от организацията на лигата. По отношение на детайлите смятам, че качеството на видеото изостава, но това е нещо, което вече е коментирано и съм сигурен, че ще се подобри при възможност.

– Какво си пожелавате за новата година?

– Основно си пожелавам да няма контузии.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Надявам се ядрото на отбора да се запази и да привлечем няколко нови технически грамотни и сериозни играчи, което се оказа, че е много рядка комбинация.