Олд Таймърс пречупи Дървоядите

499

Дървоядите - Олд ТаймърсПоследният двубой от кръга противопостави отборите на Дървоядите и Олд Таймърс. Интересен факт е, че голяма част от отбора на Дървоядите е събран благодарение на страницата на НАЛБ във Фейсбук.

Дървоядите – Олд Таймърс 46:69 (13:23; 11:14; 8:19; 14:13) – натиснете върху двубоя, за да видите пълната статистика

Отборът на Олд Таймърс започна срещата по-добре и успя да натрупа преднина от 10 точки след първата четвърт. „Дървоядите“ изиграха по-силна втора част, но „Старовремците“ дори увеличаха аванса си на 13 точки. След полувремето отборът на Олд Таймърс отново беше по-резултатен, като преди заключителните 10 минути символичните домакини от Дървоядите вече изоставаха с 24 точки. Последната част беше равностойна, като момчетата на Силвия Иванова дори успяха да я спечелят, но това не стигна за повече от почетна загуба.

Неудържим за Олд Таймърс беше Любомир Кочев, който завърши с 26 точки и 9 борби. Александър Александров реализира 14 точки, а дабъл-дабъл от 10 точки и 10 борби постигна Михаил Димитров. Виктор Недялков също помогна с 10 точки, към които добави и 4 асистенции. За Дървоядите силно игра Андрей Митрев, който вкара 14 точки. Леонид Христов завърши с 10 точки и 7 борби, а Радослав Донев се включи с 8 точки и 7 борби.

Олд Таймърс е на трето място във временното класиране, а Дървоядите – на десето. ТУК можете да видите цялото класиране.

В следващия кръг Олд Таймърс играе срещу София Булс, а Дървоядите – срещу Зелените. ТУК можете да откриете програмата за целия сезон в НАЛБ.

В страницата на НАЛБ във Фейсбук можете да намерите още много информация, както и интересни снимки – https://www.facebook.com/NALB.BG.