Организира се и женска група в НАЛБ

374

НАЛБ - ЕмблемаИма възможност да бъде направена и женска група в Националната аматьорска лига по баскетбол

Преди около две седмици от НАЛБ обявихме, че има възможност да бъде направена втора група за нови мъжки отбори, които желаят да се включат в лигата. Информация по въпроса можете да намерите тук – Организира се втора група в НАЛБ.

След запитвания от страна на дамски отбори, ръководството на лигата реши да даде възможност на желаещите отбори да се запишат официално.

В случай, че за участие се запишат поне 4 отбора, то ще бъде организирано и първенство за жени.

Наредбата на лигата можете да намерите ТУК.

За да запишете отбора си официално, трябва просто да попълните заявка, която можете да намерите ТУК, след което да я изпратите на имейл us_nalb@abv.bg.

Записването, също както и това за втората мъжка група, ще продължи до 21.01.2013 година, като тогава ще стане ясно и дали тези първенства ще бъдат организирани (дали ще има по 4 отбора за всяко от тях).

За повече информация, можете да пишете на имейл us_nalb@abv.bg или да се обадите на някой от следните телефони 0889 862 033 и 0894 262 838 (Мартин Механджиев).
В страницата на НАЛБ във Фейсбук можете да намерите много интересни снимки, а и информация – http://www.facebook.com/NALB.BG.