Остават по-малко от 5 дни до края на записването в НАЛБ!

400

НАЛБДо края на записването за сезон 2014/2015 в Националната аматьорска лига по баскетбол остават по-малко от 5 дни. То приключва на 25.09.2014 година в 22:00 часа.

Отборите започнаха да изпращат заявките си за участие преди близо 2 месеца, на 25.07.2014 година, а оттогава бройката на записалите се участници е внушителна: 21 мъжки и 5 женски отбора (като още няколко са потвърдили участие и остава единствено да изпратят заявките си).

Подробна информация за записването можете да откриете ТУК.

ТУК пък можете да намерите всички статии, които се отнасят за сезон 2014/2015 в НАЛБ.

До момента сме ви представили отборите на Ботев 2012, Дефект, Блейдс, София Булс и Костенец, както и женските Фриски и Шаркс. Интервютата с участниците в предстоящия сезон на НАЛБ можете да откриете ТУК. Предстоят още доста интервюта, а пълен списък с участниците в Националната аматьорска лига по баскетбол ще бъде публикуван след края на записването.

Друго нещо, за което досега сме писали само във Фейсбук – награди за MVP на кръга ще има отново! Нещо повече, такива награди ще има И за мъжете, И за жените. Абсолютно същото важи и за наградите за MVP на месеца – такива ще се дават за всяко от първенствата. Това, че за първа година в НАЛБ ще има женска лига, по никакъв начин няма да означава, че този шампионат ще бъде пренебрегнат. Водят се преговори и за допълнителни награди, за които обаче ще съобщим, когато имаме пълна сигурност.

ТУК пък можете да видите видео канала на НАЛБ в YouTube! В него ще намерите всички клипове от лигата до момента, като на същото място ще бъдат помествани и новите такива.

Bball.bg стартира нов, съвместен проект с НАЛБ. ТУК можете да прочетете повече по въпроса. Разбира се, НАЛБ има обособен раздел в най-добрия, според мнозина, баскетболен сайт в България. Този раздел можете да видите ТУК.

Отборите в НАЛБ се развиват във всяко едно отношение. Вижте сайтовете и Фейсбук страниците на някои от тях:

Дефектhttps://www.facebook.com/BCDefekt
Ботев 2012http://botev2012.com/ и https://www.facebook.com/botev2012
Блейдсhttps://www.facebook.com/Bladesbasket

НАЛБСтраницата на НАЛБ във Фейсбук също бележи постоянен прогрес. Над 4700 души харесват дейността ни.

ТОВА пък е събитието на НАЛБ във Фейсбук относно предстоящия сезон. Както можете да видите, до момента 311 души са потвърдили участие!

А ТОВА е събитието относно предстоящия сезон в НАЛБ, направено от Българско Баскетболно Общество. Прави впечатление, че описанията на събитията са доста различни. Всичко написано от нашите приятели, сътрудници и съмишленици от Българско Баскетболно Общество, е истина. От НАЛБ обаче оставаме верни на себе си и няма да говорим за нещо, което искаме да направим, а за неща, които вече сме направили.

След края на записването ще опишем подробно схемата за шампионата, както и всякакви подробности относно предстоящата кампания.

Христофор Пешлеевски - Мирослав РадулицаЗа финал завършваме с изключително нашумелия колаж, който публикувахме в страницата на НАЛБ във Фейсбук. Става въпрос за изумителната прилика между центъра на Сърбия Мирослав Радулица и дългогодишния участник в НАЛБ и състезател на Блейдс Христофор Пешлеевски. Оставяме на вас да откриете разликите. 🙂

P.S. А състезателите, които все още нямат отбор, могат да продължат да се свързват с НАЛБ или Мартин Механджиев. През лятото бяха направени 4 такива кампании за приобщаване на състезатели към отбори и над тридесет играчи намериха тима си именно по този начин. Оставаме на разположение.

И между другото, турнир 3х3 през Септември няма да организираме, както планирахме, заради лошите метеорологични условия през целия месец.