Отложени срещи – 30-31.10.2021 година

202

Във връзка с обратната връзка, която получихме от немалко отбори за проявяващи симптоми, за притеснени от потенциална зараза, за смутени около неяснотите на разпоредбите, които трябва да спазваме, респективно и рисковете, които съпътстват тези неясноти, и като цяло за огромните затруднения, които в момента явно срещат достатъчно много отбори да се събират за мачовете си, имайки предвид неприятната обстановка:

Официално информираме, че всички срещи от 30 и 31.10.2021 година са отложени.

До Неделя (31.10.2021 година) ще видим как се развива ситуацията и какво ще правим за мачовете в Понеделник (01.11.2021 година) и Сряда (03.11.2021 година) през следващата седмица. В момента смятаме, че е по-разумно да действаме за по-малки периоди, тъй като обстановката е твърде динамична. Твърде вероятно е да отложим мачове и от следващата седмица, но ще оповестим, когато има окончателно решение.

Основното притеснение за нас при по-дългосрочно отлагане е навлизането в лятото и недоволствата от този факт. Всички, с които разговаряхме по темата, споделиха, че това в случая е твърде пренебрежимо според тях. Другото, което трябва да отчетем, е че при отлагане на мачове за 1-2 седмици нищо няма да се промени коренно. Третото във връзка с програмата е, че съвсем целенасочено забавихме програмата за втория полусезон, тъй като за съжаление всеки от нас очакваше, че е възможно да има локдаун, отлагания и прочие. А през миналия сезон се получи така, че имахме да доиграваме мачове от първия полусезон след като вече бяхме изиграли втория – на практика бихме могли да избегнем това сега със забавянето на програмата за втория полусезон.

Благодарим за разбирането!

Благодарим и за обратната връзка от страна на отборите, които за пореден път доказаха, че комуникацията ни е на отлично ниво!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ