Покажи любовта си към баскетбола и спечели страхотни награди от НАЛБ

930

Обнови профилната си снимка във Фейсбук и спечели!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим официално старта на най-новата игра, която организираме и която ще даде нова възможност на всички любители на баскетбола да спечелят страхотни награди от НАЛБ.

Още на 03.05.2018 година във Фейсбук страницата на НАЛБ публикувахме снимка, с която на практика дадохме началото на надпреварата.

ТУК може да откриете повече информация.

Правилата на играта са изключително прости.

Вероятно сте виждали много хора във Фейсбук, които засвидетелстват подкрепата си към любим отбор в NBA или използват някое от посланията на организацията като част от профилната си снимка.

Идеята на тази инициатива на НАЛБ е да покажем колко много хора в България също обичат баскетбола, и да направим това с послание на български език. Разбира се, става дума за мотото на НАЛБ „От любов към играта!“.

За да стимулираме разпространяването на каузата „баскетбол“ в България, от Националната аматьорска лига по баскетбол ще дадем и награди на тези, чиито снимки достигнат до най-много хора и получат най-много харесвания (реакции).

Ето ги отново и правилата на играта:

1. Трябва да обновите профилната си снимка с новата рамка, създадена от НАЛБ. За целта просто следвайте този линк: https://facebook.com/profilepicframes. Горе вляво имате възможност да търсите по име на рамката или име на създателя на рамката. Името на рамката е „От любов към играта!“, а създателят на рамката е „НАЛБ“. Което и от двете да изпишете, ще можете да изберете въпросната рамка.

– Ако изпитвате затруднения с търсенето, просто използвайте този линк: https://facebook.com/profilepicframes?query=От%20любов%20към%20играта!

– Този линк също ще свърши нужната работа: https://facebook.com/profilepicframes?query=НАЛБ

– Преди да обновите снимката си (натискайки бутона „Използване като снимка на профила“), обърнете внимание на настройката, която е точно до този бутон. На „Превключване обратно към предишната снимка на профила на“ изберете „Никога“ или нагласете ръчно дата, която е след края на играта. Това е много важно, тъй като по подразбиране е отбелязана „1 седмица“.

2. Тагнете (отбележете) НАЛБ. За целта трябва да изпишете @НАЛБ, след което да маркирате, че искате да бъде отбелязана официалната Фейсбук страница на НАЛБhttps://facebook.com/NALB.BG/

3. Съберете най-много харесвания (реакции).

4. Спечелете страхотни награди.

– Победителят в играта ще спечели чисто нова топка от НАЛБ, с каквато се играят официалните двубои в Националната аматьорска лига по баскетбол, а именно вторият най-висок клас на Molten и най-високият такъв, с който се играе в България и с който се играе само в НАЛБ. Моделът е GG7X, а свободната й цена е 150 лева.

– Завършилият на второ място в надпреварата ще спечели тениска и шорти от НАЛБ по свой избор. Стойността на тази награда е 35 лева.

– Завършилият на трето място в играта ще спечели тениска от НАЛБ по свой избор, стойността на която е 25 лева.

ТУК може да откриете повече информация относно многобройните артикули на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Краят на играта е в 16:00 часа на 05.06.2018 година, като тогава ще станат ясни победителите.

Със сигурност това е прекрасна възможност за всеки, който обича баскетбола, без значение дали мотивът му ще е свързан с наградите, които от НАЛБ осигуряваме.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ

Редакция (05.06.2018 година, 16:10 часа): Краят на играта дойде. Вече разполагаме с финалните резултати.

Ето ги и печелившите:

1. Христо Бакалов
2. Александър Предов
3. Бояна Пенева

Честито на печелившите! Те ще получат наградите си съвсем скоро.

Благодарим на всички, които се включиха в предизвикателството!

Поредната успешна инициатива на Националната аматьорска лига по баскетбол, благодарение на която зарадвахме трима приятели, а освен това дадохме възможност на всеки да изрази любовта си към играта!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ