Поредна инициатива, стимулираща играта

75

След като още през 2014 година подкрепихме и впоследствие развихме Фейсбук групата Basketball Sofia / Баскетбол София, която може да откриете ТУК, сега се радваме да обявим и нова инициатива.

На 21.11.2023 година беше дадено началото и на Фейсбук групата Pickup BBALL – Winbet Arena, която може да откриете ТУК.

Както добре знаете, от Националната аматьорска лига по баскетбол правим всичко възможно да изграждаме и развиваме баскетболното общество у нас. Така още от 2011 година срещнахме хиляди хора, обичащи играта. Логичната модернизация не закъсня – създаването на секцията Драфт в сайта на НАЛБ, която може да откриете ТУК.

Вече стана дума, че още от 2014 година подкрепихме и създаването на Фейсбук група, която все повече да запознава и събира любителите на баскетбола.

През последните години чрез неимоверни усилия на хора от екипа на НАЛБ тази група се разви изключително много и дойде време да дадем старта на нова група, чиято цел е отново да обединява непознати хора и да ги провокира да бъдат активни, правейки това, което обичат – да играят баскетбол.

Щастливи сме, че през годините помогнахме на хиляди любители на баскетбола да намерят своето място в нашия баскетболен свят – било то в отбор от НАЛБ или просто за единични игри.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ