Продължава записването в НАЛБ

595

НАЛБ - ЕмблемаТърсят се 3 мъжки и 2 женски отбора.

Необходими са още 3 мъжки и 2 женски отбора за аматьорските първенства, за да може да се изготви програма с оптимален брой отбори по подходяща схема.

Целта пред НАЛБ ще е провеждане на аматьорски първенства за мъже и жени през сезон 2011/2012, като ветерански първенства няма да има. За ветерани се обмислят отделни турнири, но не и първенство.

Всички срещи от НАЛБ ще се провеждат в залата на стадион „Локомотив“, като те ще бъдат или в делнични дни след работно време, или в почивни дни, по преценка на участващите отбори.

Техническата конференция на НАЛБ ще се състои на 06.10.2011 година от 19:00 часа в залата на стадион „Локомотив“, като тогава ще бъдат изяснени всички детайли около първенствата за аматьори на лигата.

Възможност за участие в първенствата имат отбори от цялата страна, като за отборите, които не са от София, е осигурен 4-звезден хотел в центъра на града, на изключително ниски цени.

Всички подробности около НАЛБ, включително финансовите параметри и техните предназначения, можете да намерите в Наредбата на лигата – ТУК.

Подаването на заявка за участие в НАЛБ за сезон 2011/2012 се осъществява чрез попълване и изпращане на заявка. Заявката за участие трябва да бъде попълнена и изпратена от представител на отбора на имейла на лигата: us_nalb@abv.bgСписъкът със състезателите в отбора трябва да бъде предаден на организаторите на техническата конференция.

За отборите се предвиждат много награди и приятни емоции, така че тези 3 мъжки и 2 женски отбора, които се запишат, определено няма да загубят.

За повече информация:

страницата във Фейсбук на НАЛБhttp://www.facebook.com/NALB.BG
имейл: us_nalb@abv.bg
телефони: 0889 862 033 / 0894 262 838 – Мартин Механджиев