Продължава записването за турнира на НАЛБ в Перущица

489

Зала ПерущицаПовече информация относно предстоящия турнир в Южна България, който организираме от Националната аматьорска лига по баскетбол и Българското баскетболно общество можете да откриете ТУК.

5 отбора до момента са потвърдили участие в надпреварата. Надяваме се, че бройката на участниците ще се увеличи. След проявен сериозен интерес, напълно възможно е и отбори/състезатели от първенството на НАЛБ в София да се включат в турнира, което със сигурност ще допринесе освен за увеличаване на отборите, така и за интереса към начинанието.

Турнирът, който ще се проведе в град Перущица през месец Май, ще определи шампиона на НАЛБ в Южна България за сезон 2015/2016. Идеята е той даде началото и на развитието на центъра на НАЛБ в региона, като целта е от сезон 2016/2017 да бъде проведено цялостно първенство и в тази част на страната.

ТУК можете да откриете Наредбата за турнира.

ТУК можете да откриете заявка, която трябва да попълните и изпратите на имейл us_nalb@abv.bgкрайният срок за подаване на заявки е 22:00 часа на 9 Май 2016 година, Понеделник. Заявката може да бъде открита и в долното меню в сайта на НАЛБ.

Разбира се, тези, които искат да играят, но нямат организирани отбори, могат също да се свържат с нас (Контакти), за да ги добавим в секцията Драфт и да им помогнем да си намерят отбори.

Турнирът ще бъде проведен по абсолютно всички стандарти на НАЛБ – както по време на самите срещи, така и преди/след тях.

При възникнали въпроси, не се колебайте да се свързвате с нас: Контакти.