Публика, излъчване, охрана, принтери, фенове, отстъпки, Фейсбук

546

ФеновеНай-напред искаме да благодарим на всички за чудесния първи кръг! Благодарности на всички фенове, които демонстрираха какво означава да подкрепяш някой отбор подобаващо. ТУК можете да прочетете пълния текст към снимката във Фейсбук.

В Събота и Неделя през зала Овергаз Арена преминаха по над 500 души с чисто баскетболни намерения и помисли, което е просто невероятно. А бройката пък ни напомня, че определено ни е дошло време за сериозен спонсор.

Използваме случая да благодарим и на нашите сътрудници от охранителна фирма ASP, които се грижат за сигурността в зала Триадица.

Започнахме да излъчваме статистиките на живо! Всеки, който желае, вече може да следи изявите на приятелите си в реално време, дори да не е в залата. За целта използвайте този линк: http://www.fibalivestats.com/matches/28222/07/82/07/95jwauTFoDi2/

ПринтерПо време на двубоите, а и след тях, вече предоставяме статистиката на участниците в мача, което също е нововъведение, което за съжаление доскоро звучеше утопично за българските стандарти, а не е никак маловажно. ТУК можете да прочетете пълния текст към снимката във Фейсбук.

ТенискиА като стана дума за нововъведения, няма как да подминем и новата екипировка на всички от екипа на НАЛБ. Нещо повече, искаме да благодарим на всички от екипа на НАЛБ, тъй като заради липсата на финанси в организацията ни, всеки от екипа на НАЛБ сам финансира новата си екипировка, точно както направиха и съдиите в НАЛБ преди време! Нещо, което отново ни напомня, че с нас за каузата вече има страшно много хора. ТУК можете да прочетете пълния текст към снимката във Фейсбук.

Стартирахме и нова кампания, като за цел си поставихме да обръщаме специално внимание на забравените лица в баскетбола ни, които са дали много на спорта. А такива има много и тепърва ще пишем повече по въпроса. Няма проблем и да се свързвате с нас, ако имате някаква идея.

Благодарности и на всички участници в НАЛБ за коректното поведение и спортсменската игра! Адмирации и за отборите, чиято социална политика е на доста по-добро ниво от тази на доста „професионални“ отбори. Отново ви представяме списък със страниците на различните отбори в НАЛБ:

Дефектhttps://www.facebook.com/BCDefekt
Ботев 2012http://botev2012.com/ и https://www.facebook.com/botev2012
Блейдсhttps://www.facebook.com/Bladesbasket
Лъвоветеhttps://www.facebook.com/Lyvovete
Кучетата от Младостhttps://www.facebook.com/dadoggzz
Шаркс (Жени): https://www.facebook.com/pages/Sharks/140676279312729
Балкан Лейдис (Жени): https://www.facebook.com/pages/Balkan-Ladies/200617086645473
София Хоуксhttps://www.facebook.com/sofiahawks2014
Флай Болърс (Жени): https://www.facebook.com/flyballersbg
Вълцитеhttps://www.facebook.com/pages/Вълците/809974602398846
София Лайънсhttps://www.facebook.com/sofialions
София Булсhttp://thescoutnotebook.com/teams/view/4
Жан Плодhttps://www.facebook.com/JanPlodBasket
Бриксhttps://www.facebook.com/pages/Bricks-Basketball-Team/233735359999352

ГедонТрябва да отдадем заслуженото и на всички наши партньори, които вече не са никак малко. Всички участници в НАЛБ ползват отстъпки във фитнес Gedon, във фитнес Олимп, в бар Драма и в магазина на XenoBG. Надяваме се, че тези партньорства тепърва ще стават все повече.

Работим и по подобряване на сайта. Извиняваме се за някои неудобства, като това, че статистиките са под формата на снимки. Всичко е уговорено относно сайта и се надяваме, че съвсем скоро всичко, което искаме, ще стане реалност. Не се ангажираме със срокове, тъй като не зависи от нас, а зависи от хора, които правят всичко изцяло безкористно. Благодарим за разбирането!

Стигаме и до Фейсбук страницата ни, където харесванията се увеличиха с 300 откакто стартира шампионата ни преди 5 дни. Двата албума за първия кръг имат над 600 харесвания, а по отделните снимки има още хиляди. Страницата на НАЛБ във Фейсбук има над 5000 харесвания, за което наистина благодарим! Както винаги казваме – всички тези постижения ни мотивират допълнително.

Хрисимир Димитров и Стефан ГеоргиевОпределено ни очаква един изключително интересен и силен шампионат. В НАЛБ участват състезатели като Хрисимир Димитров и Стефан Георгиев-Торо, а и много други, които са доказали качествата си. Все предпоставки НАЛБ да има все повече зрители. ТУК можете да прочетете пълния текст към снимката във Фейсбук.

Във Фейсбук сме изключително активни след старта на шампионата (не, че не бяхме и преди това). Ще се стараем да добавяме основните моменти под формата на статии и в сайта на НАЛБ, но не пропускайте нищо в страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG