Първи четвъртфинали – гледайте и следете на живо срещите

379

На живоУтре, Събота, 23.04.2016 година, стартират четвъртфиналните срещи от плейофите в Националната аматьорска лига по баскетбол в София!

ТУК можете да видите пълната програма за целите плейофи от първенството на НАЛБ в София.

И 10-те предстоящи срещи отново ще се проведат в зала Овергаз Арена. Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линкът за „Live Stream“-а на НАЛБ е един и същи: https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

НАЛБ, Плейофи, Първа дивизия, София - ЧетвъртфиналиТова е схемата за плейофите в първа дивизия. Вече са ясни отборите в топ 8, както и четирите, които ще се борят за оставане в първа дивизия. В групата за оставане в първа дивизия попаднаха Норт Уест, Ботев 2012, АктивТрейдс и София Лайънс. В тази група се запазват резултатите между четирите отбора от редовния сезон, като всеки от отборите ще изиграе по още 3 мача по системата „всеки срещу всеки“ (ТУК можете да намерите повече информация). Последният от тази група отпада от първа дивизия, а останалите 3 играят баражи. Въпреки големите шансове да се получат изненади в някои от сериите, за четвъртфиналната фаза се класираха отборите, завършили на първите 8 места и в редовния сезон. Всички плейофни серии в НАЛБ се играят до 2 победи от 3 мача.

Втора дивизия, НАЛБ, София, ЧетвъртфиналиТова пък е схемата за плейофите във втора дивизия. Тук също стигнахме до четвъртфиналната фаза и за разлика от първа дивизия, във втора отборите в топ 8 далеч не са тези, които завършиха в топ 8 в редовния сезон (Рапидо Куриери – девети, Фитстоун – десети, Дървоядите – четиринадесети). Имайки предвид проекта за 3 дивизии през следващия сезон, във втора дивизия също се формира група за оставане в дивизията, като тя ще определи крайното класиране от единадесето до четиринадесето място. Участващите отбори в тази група са 4 от осминафиналистите (първите 2 отпаднали на осминафинали според класирането в редовния сезон заеха девето и десето място, а последните два – 15-о и 16-о) – Кучетата от Младост Б, Спартанс, Монстарс и Кралете (ТУК можете да намерите повече информация). Резултатите помежду им от редовния сезон се запазват, като те ще играят по още веднъж срещу останалите тимове в групата. Всички плейофни серии в НАЛБ се играят до 2 победи от 3 мача.

Ето ги и линковете за статистиките от всички срещи от предстоящия уикенд в плейофите за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в София:

23.04.2016 година, Събота – Овергаз Арена
11:15 Микс – Рапидо Куриери (2)
13:00 Брикс – Дефект-Вип Рипеър (1)
16:30 Гуми-Нет – Фитстоун (2)
18:15 Норт Уест – Ботев 2012 (1)

24.04.2016 година, Неделя – Овергаз Арена
11:15 АктивТрейдс – София Лайънс (1)
13:00 Спартанс – Монстарс (2)
14:45 Политехника – Олд Таймърс (1)
16:30 София Хоукс – Паляците (2)
18:15 Ентъртейнмънт – Дървоядите (2)
20:00 Хелга – Спортни Настилки-Зуум Дизайн (1)

В скобата е изписана дивизията, от която е съответният мач.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG