Рекорден брой отбори на турнира на НАЛБ в Южна България, вижте жребия

584

Южна БългарияКакто обявихме ТУК, в началото на месец Март 2017 година от Националната аматьорска лига по баскетбол ще проведем турнир в Южна България.

На 5 Март ще стане ясен шампионът на НАЛБ в Южна България, а интересът към начинанието надмина всички очаквания. За турнира се записаха 12 отбора, а ТУК можете да откриете и събитието относно начинанието във Фейсбук.

Абсолютен рекорд и за пореден път…сърдечни благодарности за огромния интерес към начинанията, с които от Националната аматьорска лига по баскетбол се заемаме!

Положителната оценка за работата ни от страна както на много тимове в Южна България, така и на отбори от цялата страна (а и не само от страната), е невероятна мотивация за нас. Мотивация, която ще използваме и ще насочим всичките си усилия към това в Южна България да има все повече качествен баскетбол и все повече организиран качествено баскетбол.

Турнирът на НАЛБ в региона за сезон 2016/2017 ще се проведе в началото на Март 2017 година, а тепърва подобни инициативи се планират и за другите части на страната. Идеята е призьорите от тези турнири (както и призьорите от първенството на НАЛБ в София, разбира се) да премерят сили и на финален турнир на НАЛБ в началото на лятото.

В зависимост от интереса и желанията на участниците ще взимаме решения дали турнирите да бъдат използвани като трамплин за предстоящия сезон. За Южна България смело можем да заявим, че на този етап сме меко казано очаровани и ще дадем всичко от себе си както на турнира следващата седмица, така и след него.

Южна БългарияПредстои пълно представяне на участниците на турнира, а имената на 12-те записани официално отбора са (по реда на записване):

ТУ-Пловдив
Хебър (Пазарджик)
Компакт Баскет (Пловдив)
Майна Таун (Пловдив)
Джобтайгър Дюдс (София)
Мечките (София)
Локомотив София
Паляците (София)
София Лайънс
Атлетик 95 Куклен
Спорт и здраве (Кърджали)
Младост-Босилеград (Сърбия)

А сега на вашето внимание представяме и жребия, изтеглен днес, Събота, 25.02.2017 година, от 12:30 часа, в зала Овергаз Арена, и излъчен на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Пълен запис от него:

Група А
1. Локомотив София
2. Хебър (Пазарджик)
3. Паляците (София)

Група Б
1. Спорт и здраве (Кърджали)
2. Мечките (София)
3. Майна Таун (Пловдив)

Група В
1. Младост-Босилеград (Сърбия)
2. Атлетик 95 Куклен
3. ТУ-Пловдив

Група Г
1. Джобтайгър Дюдс (София)
2. София Лайънс
3. Компакт Баскет (Пловдив)

Съвсем скоро очаквайте и пълно представяне на участниците, както и програма за турнира. Благодарим отново за доверието и интереса!