Решителни полуфинали в София – гледайте и следете на живо срещите

498

На живо - НАЛБУтре, Събота, 04.06.2016 година, стартират решителните двубои в полуфиналните серии в плейофите на Националната аматьорска лига по баскетбол в София!

ТУК можете да видите пълната програма за целите плейофи от първенството на НАЛБ в София.

И 6-те предстоящи срещи в Събота + евентуалните трети двубои в Неделя отново ще се проведат в зала Овергаз Арена. Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линкът за „Live Stream“-а на НАЛБ е един и същи: https://www.youtube.com/v/NBOAZB0fDVY?vq=hd1080&hd=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos. ТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

НАЛБ, Първа дивизия, ПолуфиналиТова е схемата за плейофите в първа дивизия. До полуфиналната фаза достигнаха Брикс (първи в редовния сезон), Олд Старс 22 (втори в редовния сезон), Хелга (трети в редовния сезон) и Олд Таймърс (пети в редовния сезон). В единия полуфинал ще наблюдаваме повторение на миналогодишния финал между отборите на Брикс и Олд Таймърс. Балансът между двата тима през сезона е 2:0 в полза на „Тухлите“. В първата среща от полуфиналната серия обаче „Старовремците“ взеха своето и вече имат преднина срещу настоящите шампиони от Брикс. В другия полуфинал един срещу друг излизат вторите и третите от редовния сезон, като в редовния сезон Олд Старс 22 успя да запише две победи над Хелга. Първата полуфинална среща също беше спечелена от Олд Старс 22. Предпоставките за невероятни полуфинални серии са налични. В групата за оставане в първа дивизия вече е сигурно, че отборът на Норт Уест ще завърши първи, а този на София Лайънс – втори. При победа на Ботев 2012 над София Лайънс, АктивТрейдс отпада директно от първа дивизия. При победа на София Лайънс над Ботев 2012, тимът от Враца няма да има възможност да играе на бараж и ще отпадне директно.

НАЛБ, Втора дивизия, ПолуфиналиТова пък е схемата за плейофите във втора дивизия. До полуфиналната фаза достигнаха отборите на Микс (първи в редовния сезон), София Хоукс (четвърти в редовния сезон), Ентъртейнмънт (шести в редовния сезон) и Фитстоун (десети в редовния сезон). Изключително интересно е, че единият полуфинал ще изправи първите и четвъртите от редовния сезон, но в другия сили ще премерят шестият и десетият. В редовния сезон Микс се наложи над София Хоукс с 5 точки разлика след изключително интересен двубой. В първата полуфинална среща пък Микс успя да спечели драматично с 2 точки разлика. Ентъртейнмънт победи Фитстоун със 17 точки разлика в редовния сезон, но отново след изключително оспорван и драматичен двубой, първият мач от полуфиналната серия завърши с 2 точки разлика – в полза на Ентъртейнмънт. Имайки предвид проекта за 3 дивизии през следващия сезон, във втора дивизия също се формира група за оставане в дивизията, като тя ще определи крайното класиране от единадесето до четиринадесето място. Монстарс вече си гарантира участие във втора дивизия и през следващия сезон, а предстои да разберем дали това ще стори и отборът на Кучетата от Младост Б или Спартанс.

Ето ги и линковете за статистиките от всички срещи през този уикенд в плейофите за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в София:

04.06.2016 година, Събота – Овергаз Арена
11:15 София Лайънс – Ботев 2012 (1) – група за оставане в първа дивизия
13:00 Кучетата от Младост Б – Спартанс (2) – група за оставане във втора дивизия
14:45 София Хоукс – Микс (2) – 1/2-финал (0:1)
16:30 Хелга – Олд Старс 22 (1) – 1/2-финал (0:1)
18:15 Фитстоун – Ентъртейнмънт (2) – 1/2-финал (0:1)
20:00 Олд Таймърс – Брикс (1) – 1/2-финал (1:0)

В първата скоба е изписана дивизията, от която е съответният мач, а във втората – временният резултат в серията.

При наличието на трета среща в някоя от четирите полуфинални серии (в двете дивизии), тази статия ще бъде редактирана и ще бъдат добавени линкове за третите двубои от съответните серии. Евентуалните трети полуфинални мачове ще се играят в Неделя, 05.06.2016 година.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG

Редакция (04.06.2016 година, 23:00 часа): В три от четирите полуфинални серии в първа и втора дивизия се стигна до трети мачове, ето я програмата заедно с линковете за проследяване на статистиките от срещите на живо:

05.06.2016 година, Неделя – Овергаз Арена
13:00 Микс – София Хоукс (2)
14:45 Олд Старс 22 – Хелга (1)
17:15 Брикс – Олд Таймърс (1)