Сватба в НАЛБ

1075

Симона и Мартин вече официално са семейство Механджиеви!

На 25.11.2015 година Симона Карагенова разбира за НАЛБ благодарение на публична лекция на Мартин в Националната спортна академия „Васил Левски“. Завладяна от чутото и видяното по време на въпросната лекция, Симона решава да изкара управленската си практика именно в НАЛБ.

И така още в началото на 2016 година Симона завършва успешно управленската си практика в НАЛБ, а впоследствие се превръща и в незаменима част от екипа на НАЛБ.

Любовта между двамата пламва бързо и необратимо, а Симона Механджиева и Мартин Механджиев вече официално са семейство.

Прекрасната им сватба беше в град Велико Търново на 25.08.2019 година.

Кумове бяха Борис Данаилов (един от съоснователите на НАЛБ и член на ръководството на НАЛБ) и Полина Петкова.

Младото семейство получи стотици поздравления и страхотни пожелания, като много техни приятели публикуваха и снимки в социалните мрежи. Ето, например, какво написаха Теодора Славова и Ивайла Алексиева – познати лица от екипа на НАЛБ:

„Завинаги ръка за ръка…❤ Завинаги очи в очи…❤ Завинаги в кръг от истински приятели и зорко наблюдавани от своите духовни ментори…❤ За безкрайни сладки моменти и нестихваща любов…❤ Механджиеви…❤“

„Когато баскетболът е не само начин на живот, но и Любов…май тогава е време и за Сватба! ????‍????“

Невероятната булка за пореден път показа на всички, че освен изключително красива, тя е и приказно добър човек. Симона беше обявила предварително, че ще се радва много повече средствата, които гостите биха инвестирали в цветя за нея, да отидат за благотворителност.

Разбира се, изисканата сватба съвсем не мина и без баскетбол и по-конкретно без присъствието на НАЛБ. От любов към играта!

По-надолу ще може да видите и малко снимки от разкошната сватба на семейство Механджиеви, на която присъстваха и много баскетболни хора, в това число и членове на екипа на НАЛБ.

От името на целия екип на НАЛБ и всички приятели на НАЛБ пожелаваме на Симона и Мартин Механджиеви много семейно щастие и безброй красиви мигове заедно! Бъдете винаги неразделни във всичко! Ние сме с вас!

Бъдете здрави и щастливи! Обичаме ви!