Следете мачовете от НАЛБ на живо

614

НАЛБКакто знаете, от началото на сезон 2014/2015, статистиката от всички двубои от НАЛБ се излъчва на живо и всеки може да следи в реално време развоя на всяка една среща. Малко по-надолу ще ви представим линковете за всички двубои от третия кръг.

Във Фейсбук ви представихме всички отбори със снимки. Албумите на отборите са „вързани“ с профилите на отборите и в сайта. Като цяло всичко във Фейсбук страницата на НАЛБ по един или друг начин е свързано и със сайта, за да могат и хората без профили в социалната мрежа да са наясно с всичко около НАЛБ.

Обзор от седмицата в медиите за НАЛБ очаквайте скоро.

Може би сте забравили, но бяхме обещали подаръци за първите 12 записали се отбора. Подаръците вече са при нас и ще бъдат раздадени на отборите още в третия кръг.

Усилено се работи по сайта, като по-късно днес ще ви представим и новост относно индивидуалните статистики. Работи се и по мобилното ни приложение. Надяваме се, че съвсем скоро официално ще обявим и сериозно сътрудничество с фирма за спортна екипировка, както и много други. Очакваме и новите топки на НАЛБ съвсем скоро.

Доста хора имаха съмнения, че ще съумеем да се справим с организирането на НАЛБ във формат с толкова много отбори. Е, благодарим! Всичко това ни мотивира допълнително.

Най-искрени благодарности и за непрестанните добри думи, които чуваме за НАЛБ както по медиите, така и лично!

ФейсбукНад 70 хиляди посещения в страницата на НАЛБ във Фейсбук през последната седмица! Предишният ни рекорд е от първия кръг, когато отчетохме 65 хиляди посещения. Над 5200 харесвания, като през последните 2 седмици те се увеличиха с над 500 и продължават да се увеличават. Сайтът на НАЛБ вече пък е сред водещите баскетболни сайтове в България въобще. Благодарим!

Сега ви представяме линковете, чрез които ще можете да следите всеки един двубой от третия кръг в НАЛБ на живо и в реално време (натиснете върху дадената среща, за да ви се отвори конкретния линк):

София Хоукс – Джедай Мастърс
Кучетата от Младост – Ботев 2012
Найки – Блейдс
Жан Плод – София Спартанс
Политехника – Дефект
Вълците – Хелга
Флай Болърс (ж) – Фриски (ж)
Лъвовете – Еър Фреш
Брикс – Спортни Настилки-Зуум Дизайн
Костенец – Мешетата
Олд Таймърс – Дървоядите
Рапидо – София Лайънс
София Булс – Слава 99
Норт Уест – Антураж
Шаркс (ж) – Балкан Лейдис (ж)
НСА – София Суперсоникс

ТУК можете да намерите пълната програма за редовния сезон в Националната аматьорска лига по баскетбол.

И разбира се, не забравяйте страницата ни във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG