Следете на живо и заключителните мачове от турнира за купата на Община Габрово

641

ГабровоТУК можете да намерите пълна информация относно турнира за купата на Община Габрово „Христо Донков“ – съвместен проект на Община Габрово, баскетболен клуб „Чардафон-Орловец“ Габрово, Българското баскетболно общество и Националната аматьорска лига по баскетбол.

Обслужването на мачовете от турнира е според всички изисквания и стандарти, поставени в НАЛБ. От всеки мач има множество снимки, от всеки мач има и пълен видеозапис, като на всеки мач има и статистика, която се излъчва на живо.

По този начин феновете на отборите, които не са от Габрово, а именно в София, Враца, Добрич, Троян и Варна лесно могат да следят как се развива срещата на техните приятели и съграждани.

През изминалите два дни бяха изиграни всички 12 срещи от груповата фаза на турнира за купата на Община Габрово, като ТУК можете да намерите повече информация за мачовете от първия ден на турнира. ТУК – за мачовете на 26.09.2015 годинаТУКвсички резултати, а ТУКпълната програма.

ТУК пък можете да гледате на запис официалното откриване на турнира, като след неговия край в канала на НАЛБ в YouTube ще бъдат представени и видеозаписи от всички срещи в турнира. Разбира се, в страницата на НАЛБ във Фейсбук пък ще има множество снимки от всеки един двубой.

ТУК можете да откриете пълните статистики на всички състезатели в турнира, както и лидерите в отделните класации до момента.

Днес ще се проведат двата полуфинала в турнира, след тях ще има конкурси за стрелба от зоната за три точки и по забивки, а от 15:00 часа е големият финал, след който предстои и награждаване.

До полуфиналната фаза в турнира достигнаха отборите на Чавдар (Троян), Габрово (Габрово), Ботев 2012 (Враца) и Showtime (Варна).

Ето ги линковете, чрез които освен че ще могат да се следят на живо всички срещи днес, лесно ще може да се прави справка и след като даденият мач е приключил:

27.09.2015 година, Неделя
10:00 Чавдар – Габрово
12:00 Ботев 2012 – Showtime
14:00 Конкурси
15:00 Чавдар – Ботев 2012
17:00 Награждаване

Линк за излъчване на статистиката на живо за финала ще можем да дадем след като се знаят участващите отбори.

Не спирайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG

Редакция: 27.09.2015 година, 14:00 часа: добавен е линкът, чрез който финалната среща ще може да бъде проследена на живо.