Следете на живо срещите от Коледния турнир в Добрич (обновена)

648

Коледен турнир в ДобричТУК можете да намерите пълна информация относно Коледния турнир в Добрич, който ще се проведе днес, 26.12.2015 година, в зала Изида. Както ви информирахме, Националната аматьорска лига по баскетбол заедно с Българското баскетболно общество подкрепяме инициативата, като тя се явява и първата такава на НАЛБ в Източна България.

Макар за Коледен и съвсем приятелски турнир, обслужването на мачовете от турнира ще бъде според всички изисквания и стандарти, поставени в НАЛБ. От всеки мач ще има множество снимки, от всеки мач ще има и пълен видеозапис, като на всеки мач ще има и статистика, която ще бъде излъчвана на живо.

Ето ги линковете, чрез които освен че ще могат да се следят на живо всички срещи днес, лесно ще може да се прави справка и след като даденият мач е приключил (допълнително ще публикуваме линкове за полуфиналите и финалите):

Коледен турнир в Добрич26.12.2015 година, Събота, зала Изида, Добрич
8:30 UNSTOPPABLE – EG TEAM
9:05 JACKERS – FAT GUYS
9:40 TEAM LECHEV – DOBRUDJANCI
10:15 YOUNG BLOODZ – AGGRESSIVE
11:00/13:00 VSU – JACKERS/JACKERS – VSU
11:35/13:35 POLYTECHNICA – TEAM LECHEV/TEAM LECHEV – POLYTECHNICA
12:10/14:10 SHOWTIME – YOUNG BLOODZ/YOUNG BLOODZ – SHOWTIME
13:00/11:00 FAT GUYS – VSU/VSU- FAT GUYS
13:35/11:35 DOBRUDJANCI – POLYTECHNICA/POLYTECHNICA – DOBRUDJANCI
14:10/12:10 AGGRESSIVE – SHOWTIME/SHOWTIME – AGGRESSIVE

ПОЛУФИНАЛИ
15:00 SHOWTIME – DOBRUDJANCI
15:45 VSU – UNSTOPPABLE

ФИНАЛИ
16:50 DOBRUDJANCI – UNSTOPPABLE (мач за трето място)
17:35 SHOWTIME – VSU (финал)

Не спирайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG

P.S. „Най-важният фактор за всяко занимание е силата, целеустремеността, съчетанието на ум, сърце и душа, което влагаш в него.“

РЕДАКЦИЯ: Добавени са линкове за полуфиналните мачове.

РЕДАКЦИЯ 2: Добавени са линкове за финалните мачове.

Коледен турнир в ДобричРЕДАКЦИЯ 3: ТУК можете да откриете множество снимки от турнира. ТУК пък можете да гледате целия турнир на запис. ТУК можете да видите всички индивидуални статистики и класации (както и отборни такива) от турнира. Събитието беше изключително добре отразено в района, като ТУК можете да прочетете една от статиите в Информационна агенция Добруджа:

Коледен турнир по баскетбол организира на 26 декември, събота, Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ) в Добрич. В турнира, който ще се проведе в залата на Изида, ще се включат 11 отбора от Добрич, Варна, София и други градове, които ще бъдат разделени в четири групи, като първата среща е предвидена за 8.30 часа. Тя ще противопостави отборите на Unstppable и EG Team, като срещите няма да бъдат с пълно време 4 Х 10 мин. Предвидени са още турнир по стрелба от 15 часа  и турнир по забивки от 16.30 часа. Очаква се награждаването на призьорите да се проведе от 18.30 часа. Това е първа проява на НАЛБ в Източна България, а турнирът е съвместна инициатива на лигата и на Българското баскетболно общество.

Турнирът беше спечелен от Шоутайм, а ние още веднъж благодарим на абсолютно всички замесени и специално на Българското баскетболно общество! За нас беше чест!