Следете на живо четвъртфиналите в турнира за купата на НАЛБ

514

Турнир за купата на НАЛБ - ЧетвъртфиналиДнес (11.07.2015 година) ще се изиграят четвъртфиналните срещи в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2014/2015.

ТУК можете да видите крайните класирания в груповата фаза на турнира, като още днес ще стане ясно кои отбори се класират в топ 4.

Утре (12.07.2015 година) победителите от днес ще играят за място на финала, като от схемата по-горе можете да се ориентирате за потоците по пътя към финала. Преди полуфиналните срещи очаквайте и нова статия с актуална информация.

През изминалия уикенд първите места и в четирите групи бяха решени много драматично, а самият факт, че най-голямата разлика в своеобразните финали в групите е 6 точки, предполага много оспорвани мачове до края на турнира за купата на НАЛБ.

Разбира се, за тези, които няма да успеят да присъстват на двубоите в зала Овергаз Арена, отново ще съществува възможността да проследят срещите на живо, а след това и да гледат на запис голяма част от тях.

А ето ги и линковете, чрез които ще можете да следите срещите на живо и които ще можете да ползвате за справка след като даденият мач е приключил:

Събота, 11.07.2015 година – Овергаз Арена
11:00 Брикс – Еър Фреш
12:45 Олд Таймърс – Кучетата от Младост
14:30 Спортни Настилки-Зуум Дизайн – Политехника
16:15 Рапидо – Норт Уест

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG