Специални значки за участниците с по 10 сезона в НАЛБ

69

От НАЛБ се радваме да обявим поредно нововъведение.

Вече освен добра познатата информация за всеки един състезател в сайта на НАЛБ, участниците с по 10 сезона разполагат и със специална значка.

Както знаете, в профила на всеки един играч има подробна информация, пълна статистика от всяко едно състезание, обобщена статистика от кариерата, подробно описание на всички отличия и постижения, а вече към визитката си 32-ма състезатели могат да се похвалят и със значка за 10 сезона в НАЛБ.

ТУК може да откриете пълна информация за инициативата ни „10 сезона в НАЛБ“, включително и кои са хората, които вече могат да се похвалят с по 10 години в Националната аматьорска лига по баскетбол.

Сезон 2023/2024 ще бъде 13-ият в историята на организацията, а именно той ще бъде десетият за всички, стартирали участието си в НАЛБ през сезон 2014/2015 и непропускали кампания до момента. А те не са никак малко.

След като наскоро обявихме и актуалните вечни класации се радваме, че вече реализирахме и още една своя идея във връзка с така популярната Зала на славата на НАЛБ.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ