Спечелете награди за любимия си отбор в София

1181

НАЛБСпечелете награди за любимия си отбор в Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016!

От днес, 17.02.2016 година, във Фейсбук страницата на НАЛБ ще можете да гласувате за любимия си отбор. Гласуването ще става много лесно – чрез харесване на колаж, обединяващ отборните снимки на съответния тим от първия и от втория полусезон (правим уточнение и че ще се броят харесванията само на самите снимки, а не на споделянията).

Играта приключва на 03.03.2016 година, 12:00 часа. Именно тогава ще бъдат преброени и гласовете (харесванията) за всеки от отборите.

А сега за наградите…

От Националната аматьорска лига по баскетбол ще осигурим награди за първите 10 отбора според гласовете на хората!

  1. Първо мястотениски за загрявка/потници за игра с пълна сублимация – за всички състезатели, картотекирани в отбора за настоящия сезон. Отборът ще прецени дали предпочита тениски или потници, като и в двата варианта те ще бъдат изцяло персонализирани с имена, емблеми и т.н. за съответните състезатели от съответния отбор. Желанията за дизайн ще бъдат на съответния отбор.
  2. Второ мястомалки кърпи с емблемата на съответния отбор и номер, който състезателят ползва в съответния отбор – т.е. отново напълно персонализирани кърпи, като такива ще има за всички състезатели, картотекирани в отбора за сезона.
  3. Трето, четвърто и пето мястобаскетболни чорапи с емблемата на съответния отборза всички състезатели, картотекирани в отбора.
  4. Шесто и седмо мястотреньорска дъска с емблемата на съответния отбор – тук наградата е една за целия отбор.
  5. Осмо, девето и десето мястомагнит с отборната снимка от втория полусезон на съответния отборза всички състезатели, които фигурират на съответната снимка.

На всички артикули ще фигурира и емблемата на НАЛБ, а всеки отбор, класирал се от първо до седмо място включително ще може и да предпочете да се възползва от награда, предвидена за отбор, класирал се на по-задно място (например, ако даден отбор няма нужда от малки кърпи и предпочита чорапи, то няма проблем да се откаже от кърпите и да се възползва от чорапите). Логично, отбор заел място, за което е предвидена по-малка награда, няма как да избере да получи по-голяма такава.

Разбира се, освен с материалните награди, победителят в играта ще може да се похвали и с прозвището „най-харесван отбор в Националната аматьорска лига по баскетбол“.

В надпреварата участват всички 32 тима, които се състезават в първенството на НАЛБ в София (първа и втора дивизия). Радваме се, че ще можем да зарадваме най-активните отбори и тези с най-много фенове, като се надяваме и че всички предвидени награди ще бъдат от полза за участниците.

ТопкаТУК можете да разгледате и всички артикули на НАЛБ, които определено стават все повече и в общи линии вече обхващат почти всичко, което е необходимо за практикуване на любимата игра. На снимката виждате един от новите хитове – персонализирана топка, а наскоро бяха изработени и два варианта на тениски за всекидневна употреба (I и II), както и треньорска дъскаспортен сак, спортна раница и много други. При желание да поръчате каквото и да е от тези артикули, можете просто да използвате някой от начините, описани в секцията Контакти.

А ето и лесен начин да достигнете до съответните колажи, за да подкрепите любимите си отбори (те са подредени по азбучен ред):

  1. АктивТрейдс
  2. БГО Софтуер
  3. Ботев 2012
  4. Брикс
  5. Гуми-Нет
  6. Дефект-Вип Рипеър
  7. Джедай Мастърс
  8. Дървоядите
  9. Дюдс
  10. Ентъртейнмънт
  11. Кралете
  12. Кучетата от Младост
  13. Кучетата от Младост Б
  14. Мечките
  15. Микс
  16. Монстарс
  17. Норт Уест
  18. Олд Старс 22
  19. Олд Таймърс
  20. Паляците
  21. Политехника
  22. Рапидо Куриери
  23. Саут Парк
  24. Скритите Лимонки
  25. София Лайънс
  26. София Хоукс
  27. Спартанс
  28. Спортни Настилки-Зуум Дизайн
  29. ТУ-София
  30. Фантомс
  31. Фитстоун
  32. Хелга

Успех на всички!