Станислав Петров: Целта ни е да спечелим титлата

491

Ръководителят на Кралете Станислав Петров даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. Тимът на Кралете завърши първия полусезон на шестото място в класирането на Трета дивизия с баланс от 8 победи и 5 загуби. Ето какво каза Петров относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Да, в момента съм доста доволен от представянето ни, направихме 8 поредни победи, което не беше никак лесно.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Нашата цел е да спечелим титлата в Трета дивизия. Смятам, че сме един от претендентите за нея.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– Организацията си е на ниво, както винаги. Най-много ми харесва, че постоянно се търси начин за развитие и подобрение в организацията на НАЛБ. В момента единствено се сещам, че може по някакъв начин да се направи по-удобно за публиката да следи резултата. Вече на повечето мачове публиката се увеличава в сравнение с преди и наблюденията са ми, че е трудно да се следи резултатът, освен на телефоните, тъй като таблото е от страната на публиката.

– Какво си пожелавате за новата година?

– За новата година си пожелавам още победи, да не си разваляме серията от победи и също така спечелване на титлата, разбира се.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Планът ни за развитие е в действие от тази година – да попълваме редиците си с млади играчи, които да се развиват в нашия отбор. Също така успяхме да организираме тренировъчен процес, който през годините ни убягваше, но вече е факт.