Стани фен номер 1 и спечели много награди за себе си и любимия си отбор!

1247

НАЛБОт днес, 15.11.2016 година, до 15.12.2016 година всеки един зрител ще има възможността да се включи в най-новата ни инициатива.

От Националната аматьорска лига по баскетбол организираме поредна игра, благодарение на която ще раздадем множество награди и ще направим още много хора щастливи.

С участието си в конкурса можете да спечелите много награди както за себе си, така и специална награда за любимия си отбор!

Условия на играта:

  1. Във Фейсбук страницата на НАЛБ ще бъде добавен албум НАЛБ: Фенове. В този албум ще бъдат поместени индивидуалните снимки на всички участници в конкурса. Индивидуалните снимки ще бъдат направени по добре познатия начин – по който се правят и всички индивидуални снимки на състезателите в НАЛБна фона на този винил.
  2. Фенът с най-харесваната снимка до 15.12. ще спечели специални награди:
    Персонализирана голяма кърпа с емблемата на любимия отбор
    Зимен шал
    – Тефтер с 2 химикалки
    Флагче
    Персонализиран метален ключодържател
    Персонализирана чаша със снимката на любимия отбор
    Календар за 2017 година
    Индивидуален магнит с печелившата снимка
    Магнит с емблемата на любимия отбор
    Магнит с отборната снимка на любимия тим

Сезон 2016/2017 е шестият пореден за НАЛБ. Всеки следващ до момента е все по-успешен за лигата. Победителят в конкурса ще спечели награди на стойност 66 лева. ТУК можете да откриете всички артикули на НАЛБ.

Гласуването продължава до 22:00 часа на 15.12.2016 година, а победителите ще бъдат наградени на 18 Декември 2016 година по време на звездния уикенд на НАЛБ.

Трябва да отбележим обаче, че печелейки зрителят ще спечели награди освен за себе си, и за любимия си отбор. Отборът, чийто привърженик триумфира в конкурса, ще спечели персонализирана топка, с каквато се играят срещите в Националната аматьорска лига по баскетбол. Стойността на топката е 150 лева.

С други думи, малко преди Коледа ще раздадем награди на стойност над 200 лева, а с това ще дадем възможност на всеки, който не е пряк участник в НАЛБ, да се почувства такъв, както и да допринесе за благото на своите любимци.

Стани фен номер 1 и спечели много награди за себе си и любимия си отборКак да се включите:

  1. Харесайте страницата на НАЛБ във Фейсбук, ако все още не сте.
  2. Харесайте и споделете ТАЗИ СНИМКА.
  3. По време на мероприятията на НАЛБ в Овергаз Арена осъществете контакт с фотографа на съответната среща, за да ви направи индивидуална снимка – двубои в Овергаз Арена има всяка Сряда от 21:00 часа, Четвъртък от 21:45 часа, Събота – 5 последователни срещи от 13:00 часа, Неделя – 7 последователни мача от 9:30 часа. Всичко това означава, че направата на индивидуални снимки стартира утре, 16.11.2016 година (Сряда), когато е следващият мач на НАЛБ в Овергаз Арена и завършва на 11.12.2016 година (Неделя).
  4. Само от вас зависи как ще предпочетете да бъдете заснети – с екип на отбора, с официално облекло или по какъвто и да е начин, който смятате, че ще ви донесе най-добрите резултати.

Снимката ви ще бъде поместена в специалния албум, като ще бъде отбелязано името и фамилията ви, както и името на отбора в НАЛБ, на който симпатизирате най-много.

След това само от вас и вашите приятели зависи дали ще спечелите. Не забравяйте и че колкото по-рано се включите, толкова повече време ще има снимката ви, за да стане най-харесвана.

Освен с многото награди за себе си и за любимия си отбор, ще можете да се окичите с прозвището „фен номер 1 в НАЛБ за сезон 2016/2017“!

  • Право на участие имат всички, които не са картотекирани в отбор от Националната аматьорска лига по баскетбол.

Редакция (17.11.2016 година, 12:00 часа): Първите участници в конкурса вече са факт. Статията е обновена като е даден линк и към албума, в който ще бъдат поместени снимките на всички фенове, които се включат в играта: НАЛБ: Фенове.