Стартът на първенството в Централна България е тази Неделя

577

НАЛБТУК можете да прочетете повече относно започващото на 17 Януари 2016 година първенство на Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България.

Сега е време да представим и участниците:

Академик Свищов

Велико Търново

Политехника (София)

Ти Ес Ди Сървисиз-Троян

Чардафон-Орловец (Габрово)

Както виждате, всеки отбор вече има профил в сайта на НАЛБ (всички могат да бъдат намерени в горното меню – секция Отбори), както и всеки състезател, картотекиран в някой от тимовете. Петте отбора ще премерят сили по два пъти по системата „всеки срещу всеки“ в редовния сезон, а след това ще бъдат изиграни и плейофите. Планира се шампионатът да завърши по времето, по което ще завърши и този в София или дори малко по-рано.

Програмата за първия кръг (в който почива отборът на Политехника (София)), който е на 17.01.2016 година, Неделя, вече е ясна:

11:00 Техническа конференция
12:00 Чардафон-Орловец (Габрово) – Велико Търново
14:00 Академик Свищов – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян

По време на техническата конференция ще бъде изяснена програмата до края на редовния сезон. Статистиките от всички срещи ще могат да бъдат проследявани на живо по стандартите на НАЛБ в София. Видео от двубоите ще може да бъде гледано на запис. Разбира се, от всеки мач ще има и множество снимки. Очаквайте и представяне на участниците със снимков материал.

НАЛБ и ББОСпециални благодарности на Българското баскетболно общество, което положи огромни усилия, за да достигнем до началото на първенството на НАЛБ в Габрово! Както знаете, ББО е официален партньор на НАЛБ. Радваме се, че гледаме в една посока и вярваме, че тя е вярната за развитието на баскетбола в страната.

Пожелаваме успех на всички участници в центъра на НАЛБ в Габрово! Този проект е от огромно значение както за баскетбола, така и за обществото като цяло. Благодарим, че го правите възможен! Надяваме се, че няма да бъдете разочаровани от абсолютно нищо, с което се сблъскате в НАЛБ.